Acvariu complet 65 litri negru-EM-600 BLACK

750,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU EM600

Descriere

Acvariu ce face parte dintr-o serie nouă de acvarii marca BOYU

. Confecționat din sticlă clară. Colțurile frontale sunt curbate astfel că geamul din față și lateralele fac parte din aceeași foaie de sticlă. Avantajul este obținerea unei imagini mult mai clare și de efect a acvariului.

Capacul și rama de la baza acvariului sunt confecționate din plastic ABS rezistent. Sistem de iluminare LED ( 30 leduri cu lunină compozită) cu putere mărită de penetrare a luminii în masa apei cu un consum electric de numai 10W. Sistem de filtrare On-Top cu un debit de 500 litri pe oră și o putere electrică de 5W. Acvariul dispune de sistem propriu de monitorizare a temperaturii în acvariu și afișarea acesteia pe un display LED digital.

Sistem Smart Touch pentru controlul sistemului de iluminare cu mai multe moduri. Practic acest sistem permite controlul intensității luminii în acvariu. Dimensiuni exterioare ale acvariului: Lungime=59,5cm. Lățime=29,5cm. Înălțime totală=47,3cm.   Culoare: negru.   Acvariul are capacitatea unui volum real de aproximativ 65 litri de apă.  

Material filtrant inclus: pad și cărbune activ.

Este obligatoriu pentru siguranță ca sub acvariu sa existe o suprafață moale pentru stabilizarea bazei acvariului sub greutatea apei, nisipului și a elementelor de decor ( lemne, pietre). Pentru o poziționare sigură pe o gamă foarte diversificată de suprafețe și totodată pentru compensarea micilor imperfecțiuni de suprafață în cazul în care acestea există sub acvariu asigurând o suprafață sigură și perfect plană locului unde este amplasat acvariul, este recomandat să achiziționați acest covoraș pentru acvariu: il regasiti in link ul de mai jos

https://www.pro-aquarium.ro/aquapad-acvariu  

Detalii

SKU
EM600
Categorii
Brand

Ce spun clientii

4 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
0%
4 stele
100%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
F
Florentin Țîrlea
20 feb. 2020
Acvariu a ajuns fără zgârieturi, crăpături, etc. A avut un defect din fabrica cred(pierdea apa) lucru rezolvat de mine. Termometru cu care este echipat da o eroare de 2 grade... Per total puțin sub așteptările mele.