Acvariu mic cu filtru 23L X 16l X 27,5H (cm)

287,99 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU PF-235
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere


Acvariu mic cu filtru confectionat din sticla clara cu marginile frontale rotunjite. Acvariu cu capac, filtru si iluminare LED pentru un consum scazut de energie electrica si un iluminat eficient. Dimensiunile exterioare ale acvariului sunt: 23cm (Lungime) x 16cm (latime) x 27,5cm (înălțime). Rezulta un volum total de 10,12 litri.

Dimensiunile interioare ale acvariului: 22,2cm (Lungime) x 15cm (latime) x 21,9cm (înălțime) rezultand un volum real de 7,29 litri.

Grosime geam: 4mm.

Acvariu gata de a fi pus in functiune dotat cu un sistem de iluminare 7 X LED (4 X daylight + 3 bluelight) face acest tip de acvariu unul din cele mai luminoase întâlnite la acvariile de aceste dimensiuni.

Intrerupator ON/OFF pe cablul de alimentare al sistemului de iluminare.

Sistem de filtrare on top 2,5W cu un debit de filtrare de 180 l/oră și material filtrant din pâslă filtrare bio-mecanică inclus.

Datorită dimensiunilor reduse se poate amplasa aproape oriunde.

Acvariul are geamul frontal si cele doua laterale sunt formate din aceasi bucata de sticla.

Culoare: negru.

Este obligatoriu pentru siguranță ca sub acvariu sa existe o suprafață moale pentru stabilizarea bazei acvariului sub greutatea apei, nisipului și a elementelor de decor ( lemne, pietre). Pentru o poziționare sigură pe o gamă foarte diversificată de suprafețe și totodată pentru compensarea micilor imperfecțiuni de suprafață în cazul în care acestea există sub acvariu asigurând o suprafață sigură și perfect plană locului unde este amplasat acvariul, este recomandat să achiziționați acest covoraș pentru acvariu: il regasiti in link ul de mai jos

https://www.pro-aquarium.ro/aquapad-acvariu  

Detalii

SKU
PF-235
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review