Acvariu nano cu telecomanda

499,00 RON (TVA inclus)
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU PA8872
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Acvariu nano Boyu cu touch control si telecomanda pentru reglarea culorii de iluminare. Este un acvariu cu sticla ultraclara dotat cu sistem de filtrare eficient si care poate fi controlat usor din telecomanda. Un acvariu led complet ce functioneaza la o tensiune de 12 volti venind cu trasformator ce se cupleaza la priza. Capac din plastic prevăzut pe spate cu spații pentru ventilația acvariului. Sistem de filtrare ultraperformant ce garantează o apă limpede în acvariu. Smarttouch control – pentru a controla ușor cele 6 moduri de iluminare a acvariului. Dimensiuni: Lungime = 200 mm.  Lățime = 270 mm.  Înăltime = 280 mm.

 Dotat cu filtru intern cu un debit de 210 l/h și putere de 3,5 W.  Consumul de energie electrică al sistemului de iluminare este de numai 5 W.  Alimentarea transformatorului se face la sistemul normal de energie electrică: 220-230V/50Hz.  Culoare : negru.  Acvariu confecționat din sticlă cu capac din plastic.  

Compact și cu design inovativ.  Sistem de iluminare LED cu un consum foarte mic de energie electrică și suficient de puternic pentru a asigura o bună iluminare acvariului.  Filtru intern eficient cu zgomot redus și medii de filtrare propice pentru dezvoltarea bacteriilor benefice pentru filtrarea biologică a apei.  Volum total al acvariului: 15 litri.

Este obligatoriu pentru siguranță ca sub acvariu sa existe o suprafață moale pentru stabilizarea bazei acvariului sub greutatea apei, nisipului și a elementelor de decor ( lemne, pietre). Pentru o poziționare sigură pe o gamă foarte diversificată de suprafețe și totodată pentru compensarea micilor imperfecțiuni de suprafață în cazul în care acestea există sub acvariu asigurând o suprafață sigură și perfect plană locului unde este amplasat acvariul, este recomandat să achiziționați acest covoraș pentru acvariu: il regasiti in link ul de mai jos

https://www.pro-aquarium.ro/aquapad-acvariu  

Detalii

SKU
PA8872
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review