Boyu acvariu open space 37L (43 x 30 x 33 CM)

253,99 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU PA0002734
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Acvariu Boyu cu un volum de 37 de litri confecționat din sticlă clară. Acvariu geam curbat frontal la colțuri pentru o vizibilitate mai bună și un aspect mai deosebit al acvariului. Acvariu sticla ce poate fi echipat cu orice sistem de iluminare compatibil cu volumul său de apă.

 Acvariu open space de calitate superioară realizat din geam ultraclar de 5 mm. Colțurile frontale ale acvariului sunt constituite din geam curbat, astfel că geamul frontal și cele 2 laterale sunt construite dintr-o singură bucată de sticlă.

 

 Dimensiuni: 43 x 30 x 33 CM.

 Volum efectiv de apă: 37 litri.

 

 Potrivit în orice încapere. Design nou.

 

 Acvariu impecabil atât din punct de vedere estetic cât și calitativ.

Este obligatoriu pentru siguranță ca sub acvariu sa existe o suprafață moale pentru stabilizarea bazei acvariului sub greutatea apei, nisipului și a elementelor de decor ( lemne, pietre). Pentru o poziționare sigură pe o gamă foarte diversificată de suprafețe și totodată pentru compensarea micilor imperfecțiuni de suprafață în cazul în care acestea există sub acvariu asigurând o suprafață sigură și perfect plană locului unde este amplasat acvariul, este recomandat să achiziționați acest covoraș pentru acvariu: il regasiti in link ul de mai jos

https://www.pro-aquarium.ro/aquapad-acvariu  

Detalii

SKU
PA0002734
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review