NOU

Sare marina Aquarium Systems Reef Crystals bucket 20 Kg TRANSPORT GRATUIT!

380,92 RON (TVA inclus)
Transport Gratuit!
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU 216031

Descriere

Aquarium Systems Reef Crystals bag 20Kg, sare marina pentru toate acvariile de recif pretentioase.Sarea de mare Reef Crystals este prima formula de sare imbogatita care contine beneficiul suplimentar al elementelor importante pentru pasionatii acvariilor de recif.1.

Calciu suplimentar care permite organismelor de recif sa-si formeze cochiliile sau structurile scheletice.2. Oligoelemente suplimentare care ofera elemente nutritive importante suplimentare.3. Vitamine suplimentare care favorizeaza cresterea si supravietuirea optima a coralilor, anemonelor, algelor etc.4.

Un neutralizator care eradica riscurile prezentate de metalele grele din alimentarea cu apa din retea.Dezvoltata pentru utilizarea in bazine de corali rafinate, a fost prima formula de sare de mare imbogatita disponibila pentru amatori.Reef Crystals reprezinta o imbunatatire semnificativa in domeniul intretinerii acvariului. • Solubilitate exceptionala, ofera o solutie limpede in cateva minute.• Permite utilizarea imediata.• Atinge si mentine rapid pH-ul adecvat.• Ofera mediul ideal pentru ingrijirea tuturor organismelor marine din acvariu, inclusiv a celor mai sensibile specii.• Contine toate elementele majore, minore si oligoelemente necesare.Amestecul complex a fost conceput pentru a crea un echilibru perfect in acvariu si pentru a sustine procese naturale sanatoase in dezvoltarea coralilor. Fiecare ingredient utilizat este selectat si testat cu grija. Fiecare lot este analizat pentru a garanta ca toate elementele importante au fost perfect amestecate.


Fiecare lot este, de asemenea, monitorizat continuu în sistemele acvatice de laborator care contin animale si corali marini delicati, deoarece organismele vii sunt întotdeauna cei mai sensibili indicatori ai calitatii.Nu contine nitrati sau fosfati.Ambalata in sac de plastic rezistent.Potrivita doar pentru pesti sau acvarii marine cu cativa corali (sisteme cu continut scazut de nutrienti)Instructiuni de preparare:Nu amestecati sare direct intr-un acvariu care contine animale. Intotdeauna utilizati ustensile curate, non-toxice.Utilizati apa de osmoza. Adaugati dozajul corect de sare pentru salinitate dorita, conform tabelului de pe ambalaj.

Se amesteca pana cand sarea este dizolvata in totalitate si pH-ul este stabilizat la 8.2-8.4.Pentru a realiza salinitatea dorita masurati cu un hidrometru si adaugati sare sau apa, pentru a mari sau micsora salinitatea.Asigurati-va ca apa este la temperatura de 25°C inainte de masurare. Salinitatea este influentata direct de temperatura apei.Specificatii:Temperatura: 25°CDensitate: 1.024Ca: 450 mg/l                                Mg: 1300 mg/lKH: 9°dHContinut: 20 kg pentru 600 litri de apa la o densitate de  1,020 ± 1 Producator:Aquarium Systems Franta

Detalii

SKU
216031
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review