Bacterii ciclare acvariu Start Up 30 fiole - PRODIBIO

PRODIBIO
159,75 RON (TVA inclus)
Pret final
PRODIBIO
Cod produs - SKU 220766

Descriere

Start-up ofera 2 produse complementare in acelasi ambalaj: Bio Digest si Stop Ammo pentru accelerarea initializarii biologice a acvariilor de apa dulce si sarata.

Bio Digest este un consortiu bacterian de inalta calitate, ce contine 20 miliarde de bacterii intr-o singura fiola de 1,3 ml. Acestea includ si bacterii nitrificatoare pentru accelerarea instalarii filtrului biologic, permitind astfel introducerea rapida a pestilor in acvariu. Bacteriile impiedica tulburarea apei, raspindirea agentilor patogeni si reduce riscul aparitiei bolilor.

Stop Ammo este un produs natural obtinut din plante. Neutralizeaza amoniacul produs in timpul initializarii si reduce nitritii. In aceleasi timp, bacteriile continute de Bio Digest se multiplica si stabilizeaza filtrul biologic.

Produsul Bio Digest este prezentat sub forma de fiole inchise sub atmosfera de azot si este garantat pe termen indelungat.

Dozare:

* Stop Ammo: 1 fiola / 60 l apa acvariu la introducerea pestilor (in cazuri extreme, 1 fiola / 30 l apa acvariu);

* Bio Digest: 1 fiola / 60 l apa acvariu la introducerea pestilor + 1 fiola pentru filtru.

Informatii generale:

Start-up este un produs special conceput pentru captarea amoniacului din apa acvariului. Cind se incepe amenajarea unui bazin, Start-up reduce si limiteaza amoniu neionizat (NH3) si producerea nitritilor.

Detalii

SKU
220766
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review