Bacterii gel Aquarium Systems WASTE AWAY Gel freshwater Medium 50-150L

51,86 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU 218043
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

WASTE AWAY Gel marine Medium 50-150L, bacterii gel pentru apa dulce, apa marina si recif. 

Consecinta neasteptata a filtrarii este eliminarea unor bacterii benefice functionarii acvariilor. Desigur, nu vorbim despre bacterii nitrificatoare benefice, ci despre un grup de bacterii care inoata liber in apa. Aceste bacterii utile consuma nutrienti, cum ar fi fosfati, nitrati, precum si substante organice. Nutrientii odata consumati nu mai sunt disponibili pentru alge si anumite bacterii nedorite, cum ar fi cianobacteriile.

Filtrele UVC, filtrele skimmer, ciorapii de filtrare si alte componente de filtrare indeparteaza aceste bacterii bune din apa, ceea ce duce la cresterea nivelului de nitrati si fosfati si la acumularea de materie organica. Consecinta vizibila este dezvoltarea organismelor daunatoare precum algele, algele filamentoase, cianobacteriile si dinoflagelatele.

In cazul cianobacteriilor, utilizarea necorespunzatoare a unui skimmer supradimensionat indeparteaza si mai multe bacterii bune din apa, ceea ce agraveaza problema.

Pentru a elimina aceste organisme daunatoare pe termen lung, este deci esential sa adaugati bacterii in apa. 

Aici intervine gelul Waste-Away, care elibereaza treptat bacterii in apa pentru a le inlocui pe cele care au fost eliminate. Simplu, eficient si fara utilizarea unor echipamente scumpe, cum ar fi pompele de dozare, gelul ofera o sursa constanta de bacterii utile.

Daca acvariul dvs. are alge, filamentoase, cianobacterie, dinoflagelate si alte probleme, va recomandam sa utilizati mai intai Re-Fresh si Liquid Waste Away pentru a curata acvariul si a scapa de ele. Utilizati apoi gelul Waste-Away in mod regulat pentru a mentine acvariul curat si apa curata.

Cum functioneaza gelul Waste-Away?

Gelul Waste-Away este extrem de usor de utilizat si nu necesita niciun echipament specific pentru a fi utilizate. Pur si simplu indepartati folia termocontractabila, atasati ventuza furnizata si pozitionati gelul in acvariu sau sump.  Aceste bacterii  consuma nitrati, fosfati cu incarcaturi organice, mentinand in acelasi timp acvariul mai curat si apa mai limpede.

Gelul  Waste-Away este 100% sigur pentru pesti, plante si corali.

Gelul elibereaza bacterii pentru o perioada de aproximativ 30 de zile si isi schimba culoarea in gri, moment in care trebuie inlocuit.

Lipiti gelul in acvariu sau sump (ideal intr-o zona in care circulatia apei este scazuta).

Producator: Aquarium Systems Franta

 

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review