Capac acvariu 60x30 cu iluminare FULL LED de 24 unități

278,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU EC01
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Capac acvariu 60x30 cu livrare gratuita ce are un design unic foarte ingenios gândit pentru a facilita accesul ușor în acvariu și în același timp de a proteja acvariul și a nu elimina umezeala în mediul exterior. Capac acvariu la pret mic și de foarte bună calitate.

Sistem de iluminare cu LED-uri ( nu neon ) pentru un iluminat intens și de calitate pe toată lungimea acvariului eliminând riscul apariției unor conuri de umbră inestetice în acvariu. Consum extrem de scăzut de energie electrică. Sistemul de iluminare LED elimină în timp necesitatea schimbării neoanelor din cauza uzurii. Se știe că în timp ledurile nu-și slăbesc din intensitate. Număr de leduri = 24 buc.

Lungimea sistemului de iluminare = 50 cm.

Lungimea cablului de alimentare = 153 cm.

Cablu de alimentare dotat cu întrerupător.

Confecționat din plastic ABS negru.

Tensiunea de funcționare a sistemului de iluminat este la 12 volți dotat cu alimentator.

Posibilitatea montării unui filtru extern pe acvariu: da. Posibilitatea de montare a unui filtru cascadă model Hang On: da, capacul are in partea posterioară o fantă predecupată pentru atașarea unui filtru cascadă și fante predecupate pentru accesul furtunelor unui filtru extern în și din acvariu.

Capacul oferă posibilitatea scoaterii cablurilor și furtunilor din acvariu în ambele părți: partea stângă și pe partea dreaptă fiind dotat cu orificii tăiate și pretăiate pe spate.

Consum de energie electrică: 7,2 W.

Detalii

SKU
EC01
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review