Compresor aer acvariu/iaz BOYU la 12V 150L/min

667,00 RON (TVA inclus)
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU ACQ-908
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Comperesor de aer la 12 volti. Un sistem de aerare fiabil si eficient destinat asigurarii necesarului de aer atat la acvarii/iazuri/helestee/crescatorii de peste cat si in cazul transportului de peste. Alimentarea fiind la 12 Volti pentru uzul casnic este necesara conectarea la un alimentator de 12 volti iar pentru transportul pestelui viu se va conecta la bateria masinii.

Carcasa din aluminiu turnat extrem de fiabila ce asigura dispersia excelentă a căldurii, astfel ca temperatura aerului nu va fi afectata.

Compresor de aer rezistent la uzura avand o frecare redusa la camera pistonului.

Eficianta energetica ridicata. Compresorul nu consuma mult curent electric.

Compresorul nu necesita intretinere suplimentara, acesta nu lucreaza cu ulei si poate fi folosit inclusiv in ape adanci sau in camioane-cisterna pentru transportul de peste viu.

Putand fi alimentat la 12 volti se poate conecta la un acumulator sau la un sistem de panouri solare fiind un furnizor de aer comprimat minunat pentru activități în aer liber.

Presiunea ridicata a aerului face din acest compresor alegerea ideala. Performanțe remarcabile pentru adâncimea apei de 3 metri sau chiar mai adanca in comparatie cu alte compresoare similare ce nu reusesc a administra aer la asemenea adancimi.

 

Specificații:

Brand: BOYU

Model: ACQ-908

Voltaj: 12 V

Numarul iesirilor de aer: 1 iesire

Presiune:0,12MPa

Putere: 105W

Debit aerare/ora: 150 Litri pe minut.

Dimensiuni:253X124X148

 

Pachetul contine compresor, teu distribuitor de aer cu iesiri pentru furtun de 4/6mm si furtunul ce cupleaza teul la compresor.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review