COMPRESOR AER ACVARIU/IAZ la 12V 160L/min BOYU- ACQ-910

829,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU ACQ-910
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Comperesor de aer la 12 volți. Un sistem de aerare fiabil si eficient destinat asigurării necesarului de aer atât la acvarii/iazuri/helestee/crescatorii de peste cât și in cazul transportului de pește. Alimentarea fiind la 12 Volți pentru uzul casnic este necesară conectarea la un alimentator de 12 volți iar pentru transportul peștelui viu se va conecta la bateria mașinii. Carcasa din aluminiu turnat extrem de fiabilă ce asigură dispersia excelentă a căldurii astfel că temperatura aerului nu va fi afectată. Compresor de aer rezistent la uzură având o frecare redusă la camera pistonului.

Eficianță energetică ridicată. Compresorul nu consumă mult curent electric. Compresorul nu necesită intretinere suplimentară, acesta nu lucreaza cu ulei si poate fi folosit inclusiv in ape adanci sau in camioane-cisternă pentru transportul de pește viu. Putând fi alimentat la 12 volți se poate conecta la un acumulator sau la un sistem de panouri solare fiind un furnizor de aer comprimat minunat pentru activități în aer liber.


Presiunea ridicată a aerului face din acest compresor alegerea ideală. Performanțe remarcabile pentru adâncimea apei de 3 metri sau chiar mai adancă in comparație cu alte compresoare similare ce nu reușesc a administra aer la asemenea adancimi. Specificații: Brand: BOYU Model: ACQ-910 Voltaj: 12 V Numarul iesirilor de aer: 1 ieșire Presiune:0,12MPa Putere: 120W Debit aerare/minut: 150 Litri pe minut. Dimensiuni:258x140x152mm Pachetul contine compresor, teu distribuitor de aer cu iesiri pentru furtun de 4/6mm si furtunul ce cupleaza teul la compresor.

Detalii

SKU
ACQ-910
Brand
Alimentare
12 V

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review