Substrat fertil acvariu TROPICA Plant Growth substrate 2.5 litri

TROPICA
50,00 RON (TVA inclus)
Pret final
TROPICA
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PA0000982

Descriere

Nutrienții de plante sunt preluati prin rădăcini. Prin urmare, este important să avem un substrat general care conține nutrienți (produse se introduce într-un "concentrat", strat subtire peste care se aseaza substratul.  

Tropica Plant Growth Susbstrate se comporta ca un amalgam nutritiv pe termen lung pentru plantele de acvariu, asigurandu-le o crestere rapida si sanatoasa.

PLANT SUBSTRATE este un concentrat natural cu continut de argila si sphagnum, care se intinde sub stratul de nisip, la conceperea acvariului. Argila si sphagnum vor elibera in timp nutrienti in acvariu catre radacinile plantelor si vor atrage nutrientii din apa catre substrat. Reducerea nutrientilor din apa reduce si riscul aparitiei algelo

r.

Substratul Tropica Plant Growth se va aseza intr-un strat de 1 cm grosime pe fundul acvariului. In continuare, se va adauga un strat de min. 3-4 cm grosime de pietris sau nisip. Acesta va juca rolul de bariera intre Plant Substrate, care este concentrat si apa din acvariu. Plantarea plantelor in acvariu se va realiza in mod obisnuit in nisip si vor dezvolta ulterior foarte rapid noi radacini in substrat.

La plantare, se va avea mare grija sa nu se deranjeze substratul, pentru a evita ca particulele de argila si sphagnum sa se degaje in apa. De asemenea, la replantare, nu se vor scoate plantele cu tot cu radacina, ci se vor sectiona chiar deasupra stratului de nisip.

Detalii

SKU
PA0000982
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review