Fertilizant complet Masterline 3x1000 ml

MASTERLINE
150,00 RON (TVA inclus)
Pret final
MASTERLINE
Cod produs - SKU MS2234

Descriere

Pachet complet de fertilizanti pentru acvariu. Contine cate 1 litru din: MasterLine I, MasterLine II si MasterLine Carbo MasterLine I este o formula concentrata de fertilizare, cu micronutrienti pentru plantele acvatice. Contine fier, mangan, zinc, bor, cupru si molibden. Ajuta la prevenirea carentei de fier care are ca simptome, frunze noi lipsite de colorit. Se recomanda folosirea MasterLine I concomitent cu MasterLine II si cu MasterLine Carbo. Astfel, plantele acvatice vor primi toate elementele nutritive necesare unei cresteri sanatoase. Datorita agentilor chelatori de calitate superioara, elementele din MasterLine I isi pastreaza proprietatile timp indelungat, fara sa influenteze claritatea apei, fiind posibila o dozare saptamanala sau zilnica.

Astfel, acvaristul are libertatea de a alege intre cele doua variante. Dozaj saptamanal: 7 ml pentru 30 litri apa acvariu SAU Dozaj zilnic: 1 ml pentru 30 litri apa acvariu Evitati folosirea carbunelui activ in filtru sau a lampilor UV, deoarece acestea contribuie la deteriorarea elementelor continute in solutie. Agitati flaconul inainte de folosire, nu ingerati si nu lasati la indemana copiilor. Pastrati produsul la loc racoros si ferit de lumina. Sunt posibile urme de reziduu si schimbarea culorii solutiei, insa fara a-i influenta proprietatile. Volum recipient - 1000 ml MasterLine II este o formula concentrata de fertilizare cu macronutrienti, pentru plantele acvatice. Este bogata in potasiu, adaptat de la formula de fertilizare ADA. Macronutrientii, sunt elemente importante in cresterea plantelor, care de cele mai multe ori se regasesc in acvariu in concentratii prea mici, fiind necesara aditie suplimentara. MasterLine II contine azot, fosfor, potasiu si magneziu. Ajuta la prevenirea algelor ca GSA (green spot algae), BGA (blue green algae) dar si Staghorn. Se recomanda folosirea MasterLine II concomitent cu MasterLine I si cu MasterLine Carbo. Astfel, plantele acvatice vor primi toate elementele nutritive necesare unei cresteri sanatoase.


Se poate doza atat saptamanal cat si zilnic. Astfel, acvaristul are libertatea de a alege intre cele doua variante. Dozaj saptamanal: 7 ml pentru 30 litri apa acvariu SAU Dozaj zilnic: 1 ml pentru 30 litri apa acvariu Evitati folosirea carbunelui activ in filtru sau a lampilor UV, deoarece acestea contribuie la deteriorarea elementelor continute in solutie. Agitati flaconul inainte de folosire, nu ingerati si nu lasati la indemana copiilor. Pastrati produsul la loc racoros si ferit de lumina. Sunt posibile urme de reziduu si schimbarea culorii solutiei, insa fara a-i influenta proprietatile. Volum recipient - 1000 ml Carbonul reprezinta cel mai important element pentru plante, regasindu-se in compozitia acestora in proportie de 50%. MasterLine Carbo contine carbon lichid care datorita formei sale, este sintetizat de plante mult mai usor si mai rapid decat carbonul oferit prin aditie de CO2. MasterLine Carbo se poate folosi ca sursa unica de carbon sau concomitent cu CO2. Rezultate maxime in ceea ce priveste cresterea plantelor se vor obtine prin folosirea ambelor surse de carbon (MasterLine Carbo dar si CO2).

Are proprietati algicide, in special pentru alge de tipul BBA, inhiband cresterea acestora. Se recomanda folosirea MasterLine Carbo concomitent cu MasterLine I si cu MasterLine II. Astfel, plantele acvatice vor primi toate elementele nutritive necesare unei cresteri sanatoase. MasterLine Carbo se poate doza doar zilnic, preferabil inaintea pornirii iluminarii. Dozaj zilnic: 1 ml pentru 30 litri apa acvariu Evitati folosirea carbunelui activ in filtru sau a lampilor UV, deoarece acestea contribuie la deteriorarea elementelor continute in solutie. Agitati flaconul inainte de folosire, nu ingerati si nu lasati laindemana copiilor.

Pastrati produsul la loc racoros si ferit de lumina. Volum recipient - 1000 ml

Detalii

SKU
MS2234
Brand

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
P
Popescu Cristian
14 mar.
Achizitie verificata
Produse de calitate.merita a fi utilizate