Fertilizant plante acvariu JBL AquaBasis plus 2,5l

JBL
46,99 RON (TVA inclus)
Pret final
JBL
Cod produs - SKU 2021200

Descriere

JBL ProFlora AquaBasis 2.5l, 3kg,  formula noua de substrat nutritiv pentru acvarii de apa dulce.

Substrat nutritiv special conceput pentru acvarii plantate, cu continut de granule de turba naturala selectata, granule de argila si nisip.

Toate aceste elemente creeaza un mediu usor acid, facand ca nutrientii AquaBasis Plus sa fie usor accesibili plantelor.

AquaBasis Plus creeaza cel mai natural si mai benefic proces pentru a sustine plantele sanatoase.

Contine toate substantele nutritive esentiale, cum ar fi fier, potasiu, calciu, mineralele si oligoelementele. Granulele speciale din argila servesc ca depozit de nutrienti, eliberand substante nutritive atunci cand exista un deficit si absorbindule atunci cand exista un excedent.  Granulele  minerale  poroase asigura cele mai bune conditii pentru colonizarea cu bacterii de substrat purificatoare.  Nu contine fosfati si nitrati, care promoveaza cresterea algelor.

Eficient pentru minim 5 ani si nu necesita amestecare cu pietris.

Mod de folosire:

Intindeti pe fundul acvariului un strat de AquaBasis Plus de aproximativ  2-4cm inaltime.  Deasupra acestuia se asterne un strat de 5-8 cm de substrat decorativ spalat (ex.Manado, Sansibar) sau nisip  cu o granulatie de 2-3 mm (nu se utilizeaza pietris foarte mare).  

Pentru umplerea acvariului, cea mai buna modalitate este de a plasa o placa plana (farfurie) sau ceva asemanator pe substratul acvariului, peste care se poate turna usor fluxul de apa. In acest fel se evita deranjarea substratului si tulburarea apei.

Disponibil in punga de 2.5L pentru acvarii cuprinse intre 50-100L  sau punga de 5L pentru acvarii cuprinse intre 100-200L.

Produs de catre: JBL GmbH & Co. KG

 

 

Detalii

SKU
2021200
Brand
JBL

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review