Fertilizant plante acvariu JBL AquaBasis plus 5 l,

JBL
78,99 RON (TVA inclus)
Pret final
JBL
Cod produs - SKU 2021000

Descriere

Substrat nutritiv pentru acvarii de apă dulce

Substrat nutritiv special conceput pentru acvarii plantate, cu continut de granule de turba naturală selectată, granule de argila si nisip.
Toate aceste elemente creează un mediu ușor acid, făcând ca nutrientii JBL Pro Flora AquaBasis Plus să fie ușor accesibili plantelor.
AquaBasis Plus creează cel mai natural și mai benefic proces pentru a susține plantele sănătoase.
Conține toate substanțele nutritive esențiale, cum ar fi fierul, mineralele și oligoelementele. Granulele speciale din argilă servesc ca depozit de nutrienți, eliberând substanțe nutritive atunci când există un deficit și absorbindule atunci când există un excedent.  Granulele  minerale  poroase asigura cele mai bune conditii pentru colonizarea cu bacterii de substrat purificatoare.  
Nu conține fosfati si nitrati, care promoveaza cresterea algelor.
Eficient pentru minim 5 ani si nu necesită amestecare cu pietriș.

Mod de folosire:

Intindeti pe fundul acvariului un strat de AquaBasis Plus de aproximativ  2-4 cm inaltime.  Deasupra acestuia se asterne un strat de 5-8 cm de substrat spalat (Manado) sau nisip  cu o granulatie de 2-3 mm (nu se utilizeaza pietris foarte mare).  
Pentru umplerea acvariului, cea mai bună modalitate este de a plasa o placă plană (farfurie) sau ceva asemănător pe substratul acvariului, peste care se poate turna usor fluxul de apa. In acest fel se evita deranjarea substratului si tulburarea apei.
Disponibil in punga de 2.5L pentru acvarii cuprinse intre 50-100L  sau punga de 5L pentru acvarii cuprinse intre 100-200L.
 
Motive pentru a folosi produsele JBL  

Peștii trebuie să se simtă la fel de acasă in  acvariu ca și în sălbăticie. 
Transformați-vă apa de acvariu în apă asemănătoare biotopului pentru a vă proteja locuitorii de acvariu cu substanțe naturale. 
Apa de la robinet este plină de substanțe nocive pentru pești. Apa de la robinet conține metale grele, cum ar fi cuprul, zincul și plumbul. 
Pentru a face ca apa să fie adecvată pentru pești, nu trebuie să conțină metale grele, clor și cloramină. Apa este făcută adecvată pentru pești prin neutralizarea acestor substanțe folosind aparate de epurare a apelor uzate. Avantajele solutiilor  de tratare a apei JBL: poluanții din apa de la robinet sunt neutralizați, nutrienții sunt adăugați, mucoasele, branhiile, pielea și aripioarele sunt protejate cu aloe vera.

 Produs de către: JBL GmbH & Co. KG

 

Detalii

SKU
2021000
Greutate
3
Brand
JBL

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
F
Flavius
21 apr. 2020
un fertilizant care sper sa imi tina mult timp plantele verzi.