FILTRU EXTERN IAZ BOYU 8000-15000L CU UV-24W-EFU-15000A

1.140,00 RON (TVA inclus)
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU EFU-15000A

Descriere

Filtru iaz canistră de la Boyu model EFU-15000A pentru volume de 8000 - 15000L cu lampă UV de 24W. Filtru uv iaz la pret avantajos cu 3 procese de filtrare: Mecanică - 3 tipuri diferite de burete, Biologică – filtrul contine BIOBALL și cu UV - elimină algele.

 Un filtru extern pentru filtrarea unor volume mari de apă presurizat - o funcție de filtrare inovatoare patentată de inginerii de la Boyu.

 Filtrul este proiectat să funcționeze automat și de asemenea să se curețe singur automat. Acesta are în partea superioară un indicator de contaminare ce anunță că filtrul este incărcat cu mizerie și necesită spălare. Pentru spălare este suficient să comutăm filtrul in modul "CLEAN" (backwash). Pe lângă funcția de auto curățare filtrul are un braț pivotant care permite o curățare mai bună a materialului de filtrant prin centrifugare.

 Lampa UVC-24W integrată are capacitatea de a elimina algele, bacteriile dăunătoare și virusii din apă. Nitratii, fosfații și substanțele nocive rezultate în urma proceselor biologice ce au loc în mod normal în apă sunt descompuse de materialul filtrant al filtrului biologic.

Pompa recirculare capacitate maxima suportata de filtru 5000 l/h

  Filtrul nu contine pompa de apa !!  

  -Parametrii tehnici fliltru iaz Boyu EFU-15000 A + lampa UV 24W:

 - pentru iazuri de până la 15 000 de litri

 - indicator de avertizare saturație filtru cu sedimente

 - 3 procese de filtrare:

 - Mecanică - Filtru de burete (3 tipuri diferite de burete)

 - Biologică – filtrul contine BIOBALLS pentru fixarea și proliferarea coloniilor de bacterii benefice

 - Filtru UV – sterilizează apa omorând bacterii, spori de mucegai, spori de alge și asigurând o apă cristalină

- întreținere ușoară

- Lampă UV 24W

- Indicator de funcționare a lămpii UV

- Volum de apă recomandat: 8,000 - 15,000 litri

- racord de 20 (3/4 "), 26 (1"), 32 mm (1-1 / 4 ") - intrare / ieșire

- IP 44 - rezistent la influențele mediului înconjurător

 Dimensiune filtru: 549 x 410 x 631 mm.

  Pompa de apă va fi achizitionată separat, ea nefiind inclusă în pachetul filtrului.

 Cum funcționează cele trei etape de filtrare?

 Etapa 1 - Filtrarea mecanică.  Apa este pompată în filtru, trece prin materialul filtrant, acesta reținând impuritățile organice și sprijinind stabilirea populațiilor de bacterii benefice care descompun substanțele poluante.

 

 Etapa 2 - filtrarea biologică.  În această fază, apa trece prin filtru în partea de jos prin bio-balls-uri.  Suprafața acestor sfere cu capacitate de filtrare biologică este extinsă la maximum oferind un spațiu suficient pentru dezvoltarea coloniilor de bacterii benefice ce au capacitatea de descompunere și neutralizare a substanțelor nocive, amoniac, nitriți și nitrați.

 Etapa 3 - filtrarea UV.  Apa care trece prin lampa UV-C încărcată cu alge microscopice plutitoare, bacterii, spori de mucegai și alge. Lumina UV-C le distruge – rezultatul este o apă cristalină fără agenti patogeni și microbi.

Detalii

SKU
EFU-15000A
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review