Filtru Iaz gravitational Newa Puro adv. 3

1.569,99 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU 05603023

Descriere

Sistemul de filtrare "Multi-Zone" ce include: • o suprafață largă constând din mai multe medii de filtrare de înaltă calitate pentru filtrare selectivă. • coșuri unice care pot fi îndepărtate separat și prevăzute cu mânere  întotdeauna uscate pentru ușurarea operațiilor de curățare și întreținere. rezistent la șocuri și raze ultraviolete. bară de furtun și accesorii multiple. PURO adv poate fi instalat ușor și rapid datorită componentelor sale pre-asamblate. Acesta garantează o dezvoltare maximă a încărcării bacteriene pentru o filtrare biologică optimă, datorită unei suprafețe de filtrare largi, compuse din mai multe materiale. Aceasta face ca apa să fie curată și cristalina îndepărtând algele verzi și bacteriile fără a folosi produse chimice.

Caracteristici: A - PERII - Perii foarte puternice din naylon destinate să blocheze resturile mari (frunze, pietriș, filamente de alge, etc). B - NEWAQUA SPINGE KINSHY - Acesta este un mediu de filtrare unic destinat pentru filtrarea iazurilor care conțin pești mari, cum ar fi crapul Koi. Constând dintr-o fibră inovatoare electro-sudată în PVC, aceasta efectuează o acțiune mecanică de anti-colmatare, permițând satisfacerea completă atât a funcțiilor mecanice cât și cele biologice.

Rezistența maximă la uzură a fibrelor permite încărcarea materialelor poluante într-o măsură mult mai mare comparativ cu spumele normale. C - BURETE FILTRU -înainte de a reveni la iaz, apa este filtrată prin 2 straturi de burete de filtrare, care oprește toate deșeurile care au scăpat de celelalte materiale de filtrare. Suprafața mare de filtrare a bureților permite, de asemenea, dezvoltarea bacteriilor de nitrificare și realizarea unei filtrări biologice suplimentare.

D- NEWAQUA BIOGLOBE - Structura specială a fost concepută pentru a produce echilibrul optim între suprafața disponibilă și dimensiunea acesteia. Datorită formei lor unice, o reducere a diametrului nu reduce fluxul de apă, permițând astfel dubla cantitatea standard de activitate bacteriană față de biobilele standard, ceea ce duce la filtrarea biologică maximă. Recomandat pentru bazine de 10000-15000 litri.

Detalii

SKU
05603023
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review