Hrana Aquarium Munster Biofish Food FORTE FLAKE 35 g

33,99 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU 187800
Disponibil din data de 7.02.2021

Descriere

Hrana Aquarium Munster  BIOFISH FOOD FORTE FLAKE, hrana fulgi pentru toti pestii ornamentali pentru a sprijini sistemul imunitar. Va recomandam un tratament de fitness de 10 zile la fiecare 3-4 saptamani. Datorita procesului special de productie, fulgii au un aspect special, cu o suprafata aspra.

Compozitie: peste si derivate din peste, derivate de origine vegetala, minerale, moluste si crustacee, uleiuri si grasimi

Aditivi: Aditivi fiziologici dietetici pe kg: Vitamina A 10.000 UI, Vitamina D3 2.000 UI, Vitamina E 200 UI, Sulfat de zinc monohidrat 208,3 mg, Oxid de mangan 130,9 mg, Sulfat de cupru pentahidrat 92,0 mg, Sulfat de fier monohidrat 28 , 7 mg, Iodat de calciu anhidru 12,4 mg

Ingrediente: proteine brute 49,4%, uleiuri si grasimi brute 11,1%, cenusa bruta 10,9%, umiditate 4%, 

Hranirea pestilor urmand exemplul naturii.

Hrana granulata Aquarium Munster Biofish  este imbunatatita prin aditivi functionali (probiotice, prebiotice, plante si extracte din plante). Datorita procesului special de prelucrare la temperatura scazuta, vitaminele, proteinele si oligoelementele sunt pe deplin disponibile. 

Tot sortimentul de hrana granulata si fulgi  Aquarium Munster Biofish contine probiotice valoroase (Pediococcus acidilactici), precum si aminoacizii necesari, acizii omega-3, mineralele, oligoelementele si vitaminele necesare pentru a mentine pestii sanatosi si rezistenti.

Deoarece nu contine coloranti artificiali, hrana Aquarium Munster Biofish este usor digerabila astfel nealterand calitatea apei din acvariu. 

Producator: Aquarium Munster Germania

 

 

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review