Hranitor automat alb pesti JBL /AUTOFOOD White

JBL
196,49 RON (TVA inclus)
Pret final
JBL
Cod produs - SKU 6061600

Descriere

Hranitor automatic pentru pesti, cu posibilitate de setare a 4 hraniri pe zi, pentru hrana sub forma de granule.


Poate fi utilizat cu orice hrana sub forma de granule de pana la 3 mm.

Functioneaza cu 3 baterii de tip AA 1,5V (incluse).

Cu conexiune la pompa de aer pentru a se pastra hrana uscata.

Instalare:
1. în funcție de cerințe, JBL AutoFood poate fi montat în acvariu, fie cu manșoane de aspirație sau prin montarea cu ajutorul unei cleme puternice. împingeți fie cele două mânere ale manșoanelor de aspirație, fie montura clemei pe bara de suport a aparatului JBL AutoFood. Acordați spațiu suficient între cele două mânere ale manșoanelor de aspirație, pentru a permite un suport stabil.
2. Fixați aparatul JBL AutoFood astfel încât să nu pătrundă stropi de apă prin deschizătura pentru alimentarea cu hrană, asigurându-se protecția componentelor electronice împotriva umezelii.
3. Umpleți camera de hrană cu granule. După caz, puteți înșuruba un container de hrană sigilat JBL în deschizătura JBL AutoFood. Aplicați o presiune lejeră în sens descendent pentru a tăia automat folia de sigilare a containerului. Folia de sigilare va fi tăiată suficient de mult pentru ca hrana să cadă, iar folia să rămână atașată de container fără a atinge pâlnia de dozare.
4. Opțional, puteți conecta orificiul de aerisire de pe carcasa motorului la o pompă de aer. Prin aceasta, hrana va fi menținută în permanență uscată.
5. încercați alimentarea manuală, după cum s-a descris în capitolul anterior, ca test. Vor trece câteva teste până când canalul pâlniei este umplut cu hrană. Numai atunci alimentarea cu hrană va fi stabilă.
Poate fi montat pe acvarii cu sticla de pana la 28 mm grosime.

Intretinere:
1. Trebuie să aveți la îndemână baterii noi de tipul AA în cazul în care afișajul bateriei indică o liniuță. înlocuiți bateria atunci când nu mai apare nicio liniuță.
2. Curățați dispozitivul cu o cârpă din microfibră, precum JBL WishWash. După caz, curățați compartimentul pentru hrană și canalul pâlniei cu ajutorul unei perii uscate.

Programare:
Se recomandă programarea înainte de instalarea acvariului:
1. Deschideți compartimentul pentru baterie în direcția săgeții, introduceți cele trei baterii potrivit simbolurilor și închideți din nou compartimentul pentru baterie.
2. Apăsați comutatorul ON/OFF. Va apărea pe ecran un simbol.
3. Apăsați „SET": Simbolul de timp se va aprinde intermitent pe ecran. Setați durata corectă apăsând "HR" și "MIN". Apoi apăsați "SET".
4. Simbolul pentru alimentare 1 se va aprinde intermitent. Setați durata de alimentare dorită folosind "HR" și "MIN". După aceea, setați cantitatea dorită de hrană apăsând în mod repetat pe buton. Apăsați din nou "SET". Sunt posibile 8 trepte. Treapta corespunzătoare depinde de dimensiunea granulelor și va fi supusă unor încercări.
5. Setați orice alte intervale de timp pentru alimentare în același mod (până la 4 alimentări) și apăsați ''SET" pentru finalizare. în cazul în care o alimentare nu mai este necesară sau trebuie ștearsă, selectați durata la 00:00. Simbolul respectiv va dispărea de pe ecran.
6. Alimentare manuală: Apăsând butonul „alimentare manuală” de mai multe ori (până la 8 ori) poate fi setată o alimentare suplimentară cu volumul de hrană corespunzător. Alimentarea va începe la câteva secunde de la apăsarea butonului.
Aceasta este cea mai bună metodă de a încerca volumul de hrană.
7. După oprirea dispozitivului JBL AutoFood cu ajutorul comutatorului ON/OFF, toate setările rămân neschimbate, iar cronometrul continuă să funcționeze. După îndepărtarea bateriilor, totul necesită reprogramare.
8. Apăsând în mod repetat pe „SET", puteți vizualiza diferitele alimentări pe care le-ați programat.
9. Dacă nu apăsați niciun buton timp de 30 secunde, pe ecran va apărea automat intervalul de timp.
Un produs de cea mai buna calitate.

Detalii

SKU
6061600
Brand
JBL
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review