Incalzitor acvariu 500W

88,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU LE-500W
Disponibil in 1-2 zile de la comanda

Descriere

 Incalzitor acvariu 500W cu termostat dotat cu led martor rosu ce indica functionarea incalzitorului. Incalzitor acvariu cu un raport optim in ceea ce priveste consumul de energie electrica reflectat in capacitatea de incalzire a acvariului in care este folosit. Incalzitor acvariu pentru climatizarea unui volum de apa cuprins in intervalul 200 - 400 litri conform recomandarii producatorului.

  Încălzitor acvariu de bună calitate și la un preț decent.

  Ușor de pus în funcțiune și de întreținut.

  Complet submersibil.

  Sistem de prindere cu ventuze pe geamul acvariului.

  Randament maxim și consum redus de energie electrică.

  Pentru acvarii cu un volum de apă cuprins în intervalul 100 - 200 litri conform recomandării producătorului.

 Dimensiuni: 

 Lungime totală = 38 cm.

 Lungimea până la butonul de reglaj = 36 cm.

 Diametru = 2,2 cm.

 Lungimea cablului de alimentare = 90 cm.

 Temperatura poate fi reglată de la 12°C până la 34°C.


 Recomandări de utilizare și siguranță: încălzitorul trebuie plasat în acvariu, acoperit complet cu apă și plasat într-un loc cu puternică circulație a apei pentru rezultate optime ale procesului de încălzire a apei. Daca mișcarea apei este insuficientă, termostatul nu va funcționa cu precizie și astfel nu va fi obținută temperatura dorită în acvariu.


 Încălzitorul poate fi alimentat numai de la o priză electrică de o tensiune nominală AC 220 50/60 Hz în conformitate cu informațiile de pe ambalajul acestuia.


 Nu băgați încălzitorul în priză când este scos din apă! După instalarea acvariului, asteptați câteva minute pentru a permite termostatului să se adapteze la temperatura apei, apoi conectați la priză.


 Nivelul apei trebuie menținut peste partea superioară a încălzitorului conform imaginilor de pe cutia acestuia.


 Pentru a preveni spargerea încălzitorului cauzată de șocul termic, încălzitorul trebuie scos din priză cu cel puțin 15 minute înainte de a-l scoate din apă sau de a schimba apa în acvariu.


 Cablul de alimentare al încălzitorului nu poate fi reparat sau înlocuit. Dacă cablul este deteriorat, încălzitorul trebuie aruncat. Încălzitorul se poate scufunda cât permite lungimea cablului electric.


 Evitați să murdăriţi, prăfuiți sau să udaţi priza electrică. O metodă eficientă este de a face o buclă de picurare: lăsați cablul să atârne sub nivelul prizei, astfel încât stropii de apă să nu ajungă în priză.


AVERTISMENT: Încălzitorul poate fi utilizat numai în interior. Încălzitorul nu este destinat pentru a fi folosit în baie. Datorită riscului de spargere accidentală, încălzitoarele și alte dispozitive electrice din acvariu trebuie întotdeauna deconectate de la priza înainte de inițierea oricăror manevre ce implică contactul cu apa. Este recomandat ca încălzitorul și alte dispozitive electrice să fie conectate la o priza cu împământare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review