Noi suntem de parere ca acvaristica nu e un simplu hobby, o activitate ce tine de arta, de frumos, e mai mult de atat...acvaristica e viata. Acvariul nu este un simplu recipient, el trebuie creat astfel incat sa indeplineasca functii identice cu mediul de viata natural al pestilor care vor trai in el, acvariul poate fi definit ca un sistem complex din punct de vedere fizico-chimic si biologic ce incearca sa imite un colt de natura. Nu e usor de creat un astfel de mediu, insa, odata intrati in magia lumii subacvarice, veti simti farmecul acestui univers fascinant si dorinta de a-l avea aproape, in casa.

Acvaristica ne relaxeaza, este o activitate practicata ca atare inca din vechime si credem ca inca poate fi un mijloc de educatie, responsabilitate, acumulare de cunostinte noi si interesante atat pentru adulti cat si pentru copii. In zilele noastre avem toate posibilitatile din punct de vedere tehnic pentru crearea unui mediu acvatic, echipamente profesionale, articole destinate exclusiv acvaristicii, specii de pesti diverse, creveti pentru nano acvaristica, plante naturale si decoruri din piatra si lemn.

Pro-Aquarium.ro (pro-aquarium.ro) reprezinta un site online care va pune la dispozitie echipamente si articole profesionale pentru acvaistica de apa dulce si marina, nano acvaristica precum si produse destinate terariilor. Ne place sa credem ca suntem complice la tot ce inseamna viata din spatele recipientului de sticla!

 PRO AQUARIUM SEDIUL PROFESIONAL: MUN.SACELE,STR.CARIEREI, NR.2 JUD. BRASOV C.U.I.RO33222909 F8/702/29.O5.2014

Inregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu numărul de notificare 32100.