JBL ProAqua Test Combi Set Plus NH4 NEW TRUSA TEST ACVARIU

JBL
234,01 RON (TVA inclus)
Pret final
JBL
Cod produs - SKU 2409017

Descriere

Kit profesional format din 7 teste pentru analiza apei din acvariile de apa dulce   • Monitorizează valorile apei din acvariu. • Determină: - valoarea pH - duritatea carbopnatului (KH), - dioxidul de carbon (CO2) - nitriti(NO2), - nitrati (NO3), - amoniu (NH4) - amoniacul (NH3)     Conținutul pachetului : eprubeta, recipiente cu capac pentru analiza, seringa, masura, palete coloristice, tabele pentru inregistrarea rezultatelor.

  Motive pentru a folosi produsele JBL    Peștii trebuie să se simtă la fel de acasă in acvariu ca și în sălbăticie. Transformați-vă apa de acvariu în apă asemănătoare biotopului pentru a vă proteja locuitorii de acvariu cu substanțe naturale. Apa de la robinet este plină de substanțe nocive pentru pești.

Apa de la robinet conține metale grele, cum ar fi cuprul, zincul și plumbul. Pentru a face ca apa să fie adecvată pentru pești, nu trebuie să conțină metale grele, clor și cloramină. Apa este făcută adecvată pentru pești prin neutralizarea acestor substanțe folosind aparate de epurare a apelor uzate. Avantajele aparatelor de tratare a apei JBL: poluanții din apa de la robinet sunt neutralizați, nutrienții sunt adăugați, mucoasele, branhiile, pielea și aripioarele sunt protejate cu aloe vera.

  Produs de către: JBL GmbH & Co. KG  

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review