JBL ProPond Autumn S 0,5 kg

JBL
40,88 RON (TVA inclus)
Pret final
JBL
Cod produs - SKU 4135400

Descriere

Hrana pesti iaz, toamna

Hrana completă cu un raport adecvat de proteine față de grăsime de 3: 1 în funcție de indicele NEO *, luând în considerare temperatura, funcția, dimensiunea și vârsta animalelor
Cu un continut de grâu, somon, ulei de pește, creveți și porumb pentru pesti koi puternici și sănătosi (10-20°C temperatura apei).

Dimensiunea granulatiei S (3 mm), recomandata pentru pești intre 15-35 cm.
Granule scufundabile cu o granulatie de 3 mm.
Hrana este ambalat in pungi resigilabile, rezistene la aer-apă și la lumină pentru pastrarea calității optime.
Componente analitice:  proteine 28%,  grasimi 10%, fibra bruta 2%, cenusa bruta 6%.
Compozitie porumb, somon, soia, creveți, gammarus și spirulină
Vitamine, provitamine și alte substanțe la 1000 gr: Vitamin A: 25.000 IU, Vitamin D₃: 2000 IU, Vitamin E: 300 mg, Vitamin C (stabila): 200 mg

Neo index inseamna: nutritite naturala optimizata energetic, care consta in raportul dintre proteine - grasimi in produsele alimentare.
Luand in considerarea anotimpurile, in sezonul rece (iarna) se recomanda un rapot proteina-grasimi de 2:1, in timp ce in sezonul cald (vara) se recomanda un raport de proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, mărimea și vârsta pestilor, precum și felul hranei (de ex., hrana pentru creștere = ProPond Growth) joacă un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietăți sa fie ambalate într-un produs.

 

Detalii

SKU
4135400
Categorii
Brand
JBL

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review