JBL ReptilDesert UV Light 23W

JBL
199,32 RON (TVA inclus)
Pret final
JBL
Cod produs - SKU 6189800

Descriere

Lumină de zi cu spectru complet pentru lampă terariu

Lampă compactă cu concentrații foarte mari de UV-A și UV-B pentru terarii mici de deșert. Adecvate pentru păstrarea speciilor de reptile precum iguane, țestoase, etc. 

Distanța recomandată de animal: 5-8 cm cu o perioadă de radiație de 8-10 ore pe zi. 

Razele UV-A favorizează activitatea, apetitul și comportamentul reproducător specific speciei, iar UV-B favorizează sinteza vitală a vitaminei D3 din etapa preliminară a provitaminei D3 și asigură nivelul optim de calciul pentru metabolism.

Iluminatul profesional al terariilor va oferi animalelor dumneavoastră lumină, căldură și radiații UV-B. Acest lucru necesită deseori diferite surse de lumină. 

Vă rugăm consultați tabelul cu proprietățile sursei de lumină.

Radiațiile UV ale acestei lămpi pot avea o concentrație redusă de lumină. De aceea, recomandăm utilizare în combinație cu JBL ReptilDesert lumină de zi ca iluminat pentru terariu.

Se potrivește pentru orice dulie de lumină E 27. Cu toate acestea, recomandăm JBL TempSet în combinație cu JBL TempProtect sau alte dulii cu reflector pentru iluminat eficient.

Corpul de iluminat trebuie înlocuit după un an.

Atenție ! Numai pentru reptile!

 

Sfat:  Radiațiile UV emise de JBL Reptil Kompakt pot avea doar efect pozitiv asupra animalelor dumneavoastră în cazul în care nu există un panou de sticlă sau alt material care să nu permită trecerea razelor UV, împiedicând astfel procesul de iradiere.

230 V, 23 W, E27, 1100lm, 6500 K; ICR 98, 8000 h

A se utiliza numai în terarii, nu pentru iluminatul casei.

Detalii

SKU
6189800
Brand
JBL

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review