Lampa acvariu LED submersibila 86 cm Pink - UNDERWATER-WL098

296,10 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU WL098

Descriere

Lampa LED cu lungimea de 86 cm pentru ilumiatul acvariilor.

Poate fi folosita atat ca iluminat subacvatic cat si montata pe capacul acvariilor ca sistem nou de iluminare sau pentru suplimentarea luminii. Consumul de energie electrica este de 11,2W iar echivalentul cantitatii de lumina emisa este a 2 neoane de 30W. Lampa este compacta, vine completa si gata de a fi pusa in functiune cu balast electronic si cablu de alimentare.

Butonul de pornit/oprit este prezent pe cutia balastului electronic. Design compact si perfect izolata contra patrunderii umiditatii in camera ledurilor. Leduri de cea mai recenta generatie pentru o durata de viata prelungita fara pierderi de intensitate luminoasa in timp. Design subtire ce se preteaza marii majoritati a tipurilor de acvarii. Cantitate de caldura emisa net inferioara comparativ cu cea a tuburilor fluorescente obisnuite. Leduri special concepute pentru utilizarea in acvariu fara emiteri de substante toxice nocive. Principalele beneficii ale acestei lampi de acvariu cu LED: - Intensificarea coloritului pestilor exotici datorita spectrului special de lumina emisa. - Economii importante de energie electrica folosind un produs non toxic. -

Se preteaza tuturor acvariilor cu pesti exotici. - Poate folosi ca sursa de iluminat complementara sau chiar principala in fnctie de necesitatile acvariului. - Intensifica intr-un mod senzational pigmentul rosu pe pestii exotici - Rezultate bune pentru plantele acvatice.

Detalii

SKU
WL098
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review