Lampă LED apa dulce suplimentara RGB JBL LED SOLAR EFFECT 20 W

1.216,50 RON (TVA inclus)
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU 6191700

Descriere

Lumină specială cu LED-uri RGB pentru a crea efecte de culoare, ideală pentru înlocuirea celui de-al doilea tub fluorescent colorat (T5 sau T8) Conectați doar la comutatorul de cablu inclus al LED-urilor existente JBL SOLAR Natur și reglați cu ajutorul telecomenzii. Permite simulări deosebite ale culorilor de răsărit și de apus, precum și situații meteo, cum ar fi furtunile cu fulgere sau sezonul ploios. LED-urile RGB instalate pot crea culori roșii, verzi și albastre, precum și culori mixte, selectabile prin telecomanda  LED-ului JBL SOLAR Natur, care poate fi reglat în 7 pași; efectele pot fi extinse cu ajutorul aplicației JBL LED SOLAR Control WiFi, utilizând un telefon mobil. Conține:

LED-uri rezistente la lumină impermeabilă (IP67), întrerupătoare de cablu, brațe de susținere pentru montajul superior și capace de capăt pentru instalarea în prize de tub (T5 și T8) Ce zici de unele efecte luminoase? Dacă doriți să adăugați efecte speciale de lumină la cea existentă, cum ar fi lumina colorată, răsăritul și apusul roșu, apa adâncă albastră sau furtuna cu fulgere, aveți nevoie de o a doua lumină, așa-numitul efect JBL SOLAR. Puteți conecta această lumină LED la lumina principală (JBL LED SOLAR Natur) cu comutatorul de cablu furnizat. Cu telecomanda, închisă în JBL SOLAR Natur, acum puteți activa canalele individuale de culoare (Red / Green / Blue). Pentru a regla efectele (biotopuri, furtuni, nori, ploaie etc.), este nevoie de un controler special (JBL LED SOLAR Control WiFi), pe care îl puteți folosi cu precizie și ușor cu telefonul mobil. Conține o lumină la lungimea dorită, cu un cablu de 2,5 m pe lumină. Această lumină nu are nevoie de propria sursă de alimentare sau de receptorul cu infraroșu, deoarece puteți conecta această lumină la JBL LED SOLAR Natur cu ajutorul cablului de alimentare furnizat. Efectul JBL LED SOLAR are așa-numitele LED-uri RGB cu care puteți crea aproape orice culoare dorită. Acum puteți folosi butoanele telecomenzii LED JBL SOLAR Natur pentru cele 3 canale individuale de culoare, pentru a regla LED-urile de lumină în funcție de dorințele dumneavoastră. Dacă deja lucrați cu LED-ul JBL SOLAR Natur împreună cu un WiFi JBL SOLAR Control WiFi, veți obține un efect de lumină chiar mai natural prin conectarea efectului solar cu LED JBL: răsăriturile și apusurile de soare vor fi acoperite cu tonuri roșii, furtuni cu fulgere va fi mai colorat și chiar și condițiile biotopului pot fi reproduse mai detaliat.

Caracteristici tehnice: Putere: 20 W Lungime: 1449 mm Latime: 71 mm Capac de fixare – 25 mm Tensiunea de functionare: 24 V DC Durata de functionare: ≥5000 h Unghi de radiere: 120⁰ Clasa de izolatie: IP67 CRI (spectrul complet): 85 Potrivit pentru acvarii de 145-170cm

Detalii

SKU
6191700
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review