Lampa LED pentru acvariu plantat 60 cm cu 48 leduri

261,50 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU DEE-60P
Disponibil in 1-2 zile de la comanda

Descriere

Lampa led pentru acvariu cu 48 de leduri de putere crescuta. Sursa de iluminare led pentru acvarii plantate cu sistem de fixare extensibil pe bazine cu lungime cuprinsa in intervalul 60 - 80 cm. Touch control cu 3 moduri de control al ledurilor pozitionat facil chiar pe capac pentru un efort minim din partea utilizatorului.

 Lampa este confectionata din aluminiu si este dotata cu leduri foarte luminoase in comparatie cu alte produse similare ce segasesc la acest moment pe piata.

  Sistemul de prindere si fixare pe marginile acvariului este extensibil dand posibilitatea fixarii acestui sistem de iluminat pe acvarii cu lungimi cuprinse intre 60 cm si 80 cm. Ideală pentru iluminarea unui acvariu cu lungimea de 60 cm.

 Dimensiunile corpului lămpii: 57cm (Lungime) x 10,5cm (lățime) x 1,2cm (grosime) 


 Nu se folosește scufundată în apă.

  Noua generație de lămpi led din care face parte această lampă implică cele mai recente tehnologii de fabricație și iluminare. Ledurile utilizate sunt diode emițătoare de lumină ce asigură un iluminat intens și de calitate pentru un efect maxim asupra necesităților de iluminare ale unui acvariu. Un consum extrem de redus de energie electrică înlocuind cu succes intensitatea luminoasă a lămpilor metal-halide mari consumatoarte de energie electrică și o sursă enormă de caldură în acvariu.

 Alimentator cu ștecher ce are ca avantaj faptul că în lampa ajunge curent de voltaj scăzut nepericulos omului și vietăților acvatice.


 

  Detalii tehnice: Voltaj:240V/50Hz.

  Culoare: Argintiu.

  Putere totala: 24W

Detalii

SKU
DEE-60P
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review