Descriere

AMIX® este un amestec de fainuri cerealiere, seminte maruntite, pelete si minerale, repartizate in proportii care sa ii permita o omogenizare rapida, indiferent de temperatura apei. Se poate folosi ca amestec pentru momitor, bulgar pentru catapulta sau pur si simplu presarata peste amestecul de nadire, pentru efectul de nor. Ofera plus de atractie cand este imbelsugat cu aditivi si arome din gama noastra, existand echivalent pentru fiecare aroma in parte. Pe apa rece face echipa buna cu CSL-ul, care ii accelereaza solubilitatea. In restul anului, se leaga perfect cu SPD® (sirop porumb dulce).


Descriere

AMIX® este un amestec de fainuri cerealiere, seminte maruntite, pelete si minerale, repartizate in proportii care sa ii permita o omogenizare rapida, indiferent de temperatura apei.

Se poate folosi ca amestec pentru momitor, bulgar pentru catapulta sau pur si simplu presarata peste amestecul de nadire, pentru efectul de nor.

Ofera plus de atractie cand este imbelsugat cu aditivi si arome din gama noastra, existand echivalent pentru fiecare aroma in parte.

Pe apa rece face echipa buna cu CSL-ul, care ii accelereaza solubilitatea. In restul anului, se leaga perfect cu SPD® (sirop porumb dulce).

MOD DE UTILIZARE: 

Varsati continutul unei pungi intr-un recipient si adaugati apa din balta, treptat, pana se creeaza o pasta. In loc de apa se pot folosi si lichide atractante precum aditivi, amorse sau Betamix, care ii vor oferi un plus de atractie.

ATENTIE! 

Amestecul trebuie lasat cateva minute pentru omogenizare, anumite ingrediente din AMIX® absorbind partea lichida treptat.

ASPECT 

Pasta rezultata va avea culoarea verde si aroma de lucerna.

Detalii

SKU
6425968505789

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review