POMPA APA SUBMERSIBILA INTERIOR/EXTERIOR SUMO 2-PH104-G2

188,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU PH104

Descriere

Pompele Sumo G2 fac parte dintr-o generație nouă de pompe submersibile de la Aqua Zonic. Pompa submersibilă Sumo este o pompă de apă electrică cu multiple domenii de utilizare: acvarii de apă dulce sau sărată, fântâni arteziene, căderi de apa - cascade, instalații hidroponice, pompă pentru diverse sisteme de filtrare sau de recirculare a apei, pompă pentru aerarea apei in iazuri si amenajările piscicole, etc.

Pompa Sumo 2 este cea mai bună pompă submersibilă concepută să funcționeze fără întrerupere timp îndelungat ( ani de zile ). Pompă apă submersibilă cu functionare în regim amfibiu: funcționează atât introdusă în apă cât și pe uscat cu condiția ca să fie conectată la rețeaua de apă. Perfect izolată în rașini epoxidice care garantează lucrul 100% în condiții de siguranță atunci când sunt utilizate în apă. Axul ceramic al rotorului nu corodează în timp și este mult mai rezistent decât cele clasice. Operare silențioasă. O pompă durabilă și de încredere pe care ne putem baza.


Fixarea pompei se realizează prin intermediul a 4 ventuze din cauciuc moale negru. Pompa este prevăzută cu mâner pentru o manipulare mai ușoară.   Detalii tehnice: Debit maxim:  1800 l/h Înălțimea maximă a coloanei de apă ridicată: 1,66 metri Consum electric: 18 W. Dimensiuni maximale ale pompei: Lungime = 130 mm. lățime = 85 mm. Înălțime = 115 mm. Lungimea cablului electric: 1350 mm ( 1,35 metri ).

Aliementare :220 V

Pompa vine insoțită de 3 ștuțuri de evacuare a apei: - 2 ștuțuri de evacuare a apei cu vârf conic și diametrul exterior de 23 mm. - 1 ștuț de evacuare a apei cu vârf conic și diametrul exterior de 18 mm. Pompă de apă de cea mai bună calitate concepută a fi exploatată non stop. Stator capsulat perfect etanș ce elimină 100% riscul unei electrocutări în condiții de exploatare normală și la indicațiile producătorului.

Atenție! La alegerea pompei de apă țineți cont că debitul maxim de apă scade direct proporțional cu înălțimea coloanei de apă. În funcție de înălțimea coloanei de apă ridicate debitul de apă variază. Cu cât pompa trebuie să urce apa mai sus cu atât debitul scade. Înălțimea coloanei maxime de apă ridicată este obținută prin introducerea pompei într-un recipient cu apă și conectată la un furtun poziționat pe verticală. Înălțimea la care rămâne apa pe furtun este înălțimea coloanei maxime de apă.

Detalii

SKU
PH104
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review