Pompa de aer cu acumulator si accesorii debit 2l/min

254,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU A6076393
Disponibil in 1-2 zile de la comanda

Descriere

Pompa aer acumulator de buna calitate ce vine dotata cu toate accesoriile necesare utilizarii: furtun, difuzoare de aer, valve unisens, robineti si teu distribuitor de aer. Pompa portabila cu baterie reincarcabila litiu inclusa si debit maxim de 2 litri/minut.

 Aerator pentru acvarii sau pentru administrarea de aer la transportul pestilor momeala vie pentru pescuit deosebit de silentios si extrem de eficient capabil sa functioneze in lipsa curentului electric datorita bateriei puternice cu litiu care este inclusa. Datorita functiei ''StandBy'' in caz de pana de curent pompa se va activa in mod automat prevenind riscul ca vietatile acvatice sa moara datorita lipsei oxigenului in apa. Autonomie de functionare a bateriei de pana in 11 ore.

 Numar de iesiri: 2

 Mod de StandBy

 Debit maxim: 2 litri/minut

 Autonomie maxima a bateriei: pana in 11 ore.

 Presiune: 0,01 mpa

 Alimentator si cablu de alimentare inclus

 5V - 0,7W

 Acumulator litiu inclus

 Nivel de zgomot redus: sub 36dB

 Accesorii incluse: 3 metri de furtun aer, 2 valve unisens, 2 robineti de aer, 2 difuzoare de aer 1 teu distribuitor de aer.

 Clema de prindere pozitionata sub pompa pentru a putea fi agatata cu usurinta de un suport.

 Pompa de aer poate fi folosita si ca pompa de aer principala la acvarii iar in cazul in care nu mai exista alimentare de curent la retea ramane pornita automat pe modul de baterie.

 Dimensiuni pompa: 12cm (Lungime) x 8,5cm (lățime) x 4,5cm (înălțime).

Detalii

SKU
A6076393
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review