Pompa evacuare apa 1800 l/h 20W-MY-20W

145,99 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU MY-20W
Disponibil in 1-2 zile de la comanda

Descriere

Acest model de pompa evacuare apa poate fi utilizata intr-o gama foarte variata de aplicatii. Este o pompa submersibila ce functioneaza numai introdusa in apa si ridica o coloana de apa de maxim 1,4 metri. Eficienta si cu consum minim de energie electrica.

 Pompa evacuare si recirculare apa submersibilă cu aspirația apei in în patea inferioară de jur împrejur la 360°. Poate fi utilizată la nivel de apă scăzut atâta timp cât pompa rămâne amorsată.

 Pompa este dotată cu 2 ștuțuri de conectare cu diametrul exterior de 13mm și de 21mm.

Model: MY-20W

Putere: 20W

Debit maxim: 1800 l/h.

Dimensiunile pompei: 10,3cm (Lungime) x 8,3cm (lățime) x 10,2cm (înălțime).

 Înălțimea reală a coloanei maxime de apă ridicată conform măsurătorilor efectuate de noi: 1,4 metri.

Lungimea cablului de alimentare: 132 cm.

Voltaj: AC220V.

 Frecvența: 50/60 Hz.

 Pompă submersibilă cu funcționare silențioasă, foarte bine izolată și sigură în lucrul cu apa. Pompa funcționează la temperaturi cuprinse în intervalul 5 - 40 °C și nu va fi folosită în contact cu nici un lichid inflamabil.

 Poate fi folosită atât în apă dulce cât și în apă sărată. Are o durată de viață lungă și rezistență la coroziune. Eficientă și cu consum minim de energie electrică.

 Aplicație într-o gamă largă de posibilități. Se poate utiliza ca pompă de sump, pompă recirculare a apei în acvariu, în iazuri, pompă submersibilă pentru fântâni arteziene, pompă pentru cascade sau diverse amenajări ce implică propulsia, mișcarea sau căderi de apă, sisteme hidroponice etc.

 Indice de protecție IPX8 ( Protejat împotriva efectelor imersiunii continue în apă cu adâncimea de peste 1 metru. Condițiile exacte sunt specificate pentru fiecare dispozitiv de către producător.)

 

 Pompă de apă de calitate excelentă concepută a fi exploatată numai scufundată în apă. Stator capsulat perfect etanș ce elimină 100% riscul unei electrocutări în condiții de exploatare normală și la indicațiile producătorului.

 Atenție! La alegerea pompei de apă țineți cont că debitul maxim de apă scade direct proporțional cu înălțimea coloanei de apă. În funcție de înălțimea coloanei de apă ridicate debitul de apă variază, astfel că la înălțimea maximă a coloanei de apă ridicată debitul este ZERO.

 Înălțimea coloanei maxime de apă ridicată este obținută prin introducerea pompei într-un recipient cu apă și conectată la un furtun poziționat pe verticală. Înălțimea la care rămâne apa pe furtun este înălțimea coloanei maxime de apă.

 Această pompă dezvoltă debit dar nu și presiune!

 Sfat în a alege pompa de apă submersibilă potrivită:

 De exemplu dacă aveți nevoie de apă la înălțimea de 1 m fată de locul în care veți monta pompa, trebuie să achiziționați o pompă submersibilă care să aibe o înălțime maximă a coloanei de apă de minim 2 metri ( minim 2 X H maxim al pompei ) pentru ca pompa să aibe debit suficient pentru a funcționa în bune condiții și cu efectul de debit așteptat.

Detalii

SKU
MY-20W
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review