Pompa recirculare apa controlabila - Hydor SELTZ D 9000 L/H

HYDOR
799,00 RON (TVA inclus)
Pret final
HYDOR
Cod produs - SKU P21300

Descriere

Hydor Seltz D Pompa de apă cu debit universal controlabilă. Fie că sunteți un hobbyist marin sau un acvarist pasionat de apă dulce, să știți că pompele controlabile Seltz D de la Hydor se potrivesc perfect nevoilor dvs. de acvariu. Pompele dispun de un motor electronic inovator cu 6 poli pentru economii de energie. Pompele sunt controlabile prin intermediul controlerului electronic inclus pentru a crește sau micșora debitul în 6 puncte prestabilite și are un mod de alimentare pentru a întrerupe fluxul pompei pentru hrănire sau întreținere în interiorul acvariului. Pompele pot fi utilizate în linie sau scufundate, sunt echipate cu senzori care detectează prezența apei care se mișcă prin pompă, astfel încât aceasta să oprească pompa pentru a preveni deteriorarea dacă nu este detectată apă. Această pompă de apă universală, care economisește spațiu, are un galon cuprins între 1600 și 3200 și va pompa înălțimi ale capului de 16 picioare, în funcție de modelul premium pe care îl alegeți din Hydor. Utilizați în acvarii de apă dulce sau de apă sărată, aducând cele mai bune tehnologii pentru acvariu la domiciliu sau la birou. Este simplu de utilizat.

Seltz D este o pompă electronică universală universală, proiectată pentru economii de energie.

Debitul de apă este reglat de pe controlerul electronic inclus.

Pompele Hydor Seltz D sunt ideale pentru bazine, refugii, filtre biologice și în circulația generală a acvariilor de apă dulce sau de apă sărată pentru a beneficia sănătatea ecosistemului.

Seltz D sunt echipate cu prefiltru și racord pentru țevi ghimpate pentru furtunuri de diferite dimensiuni.

Seltz D este perfect potrivit pentru toate aplicațiile care necesită instalarea scufundată sau în linie a pompei.

Pompele Seltz D sunt potrivite pentru utilizarea apei sărate și a apei dulci. Pompele pot fi utilizate în linie sau scufundate, sunt echipate cu senzori care detectează prezența apei care se mișcă prin pompă, astfel încât aceasta să se oprească pentru a preveni deteriorarea.

Funcționare extrem de silențioasă și arbore din ceramică rezistent la uzură. Pentru utilizare ca pompe de retur, pompe de circulație, fântâni și aplicații de iaz.

Pompă controlabilă completă într-o singură cutie: Pompele controlabile Seltz D includ tot ce aveți nevoie pentru utilizarea pompei în linie sau scufundate, inclusiv controlerul pompei, adaptoare cu furtun ghimpat și un ecran de prefiltru.

Versatil: Pompele de apă Seltz D Universal pot fi utilizate în acvarii și incinte de apă dulce, marine, reptile și amfibieni. Poate fi instalat pentru a fi folosit ca pompă de apă pentru a circula apa, pentru a fi utilizat cu un reactor, pentru a actualiza pompa pe toate acvariile (AIO) și pentru a crea cascade.

Simplu de utilizat: Selectați debitul potrivit pentru situația dvs. pe controlerul inclus pentru a crește sau micșora debitul peste cele 6 puncte de debit presetate. Trebuie să întrerupeți fluxul timp de 5 minute? Doar apăsați butonul de pauză de pe controler și apa se va opri timp de 5 minute, apăsați din nou butonul de pauză pentru a reporni sau pur și simplu așteptați și se va reporni singur după expirarea celor 5 minute.

Siguranța pompei: Controlerul are memorie! Într-o întrerupere a alimentării, controlerul va porni din nou la nivelul la care l-a lăsat, astfel încât să nu curgeți nimic sub sau peste. Are, de asemenea, un senzor de apă scăzută și se va opri pentru a preveni deteriorarea dacă nu se simte apă trecând prin pompă.

Instalare Pompa electronică universală Hydor Seltz D include conectori de suport pentru tuburi și un prefiltru care poate fi utilizat pe baza cerințelor de instalare. Vă recomandăm să poziționați pompa departe de pereții rezervorului atunci când utilizați bazinul, pentru a preveni rezonanța și vibrațiile. Odată ce pompa este poziționată, aceasta poate fi conectată la comenzile electronice utilizând conectorii specifici. Controlerul pompei trebuie să fie poziționat într-un loc uscat, departe de umezeală și apă periculoasă. Nu conectați pompa și controlerul la transformator și la rețeaua electrică de rețea până când nu ați respectat scrupulos toate indicațiile. Reglare Pompa este echipată cu un sistem electronic de reglare a debitului. Pentru a regla debitul de apă în funcție de nevoile dvs., utilizați tastele + și -. LED-urile albastre se aprind pentru a indica cantitatea de debit, de la minim la maxim.

Producător: Hydor

Fabricat în: Italia

Garanție: 2 ani


Hydor Seltz D 9000


Cod

P21300

Dimensiuni mm

210 x 89 x 119 mm

Debit maxim

9000 l / h

Coloana maxima de apa ridicata

4,6 m

Putere

75W

Lungimea cablului

2m

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review