Pompa reglabila submersibila 3500 l/h recirculare apa si arteziene

262,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU MY-3500
Disponibil in 1-2 zile de la comanda

Descriere

Pompa de apă acvariu sau fântână arteziană Nubios 3500 l/h este o pompă de apă putenică și silențioasă de cea mai bună calitate.
Se poate folosi în egală măsură atât pentru fântânile arteziene, crearea unor căderi de apă cât și acvarii de apă dulce sau sărată.

Pompa submersibila cu reglaj 3500 l/h consacrata pe piata romaneasca datorita fiabilitatii sale. O gama de pompe submersibile cu pret scazut si debit suficient de recirculare sa satisfaca cerintele unei fantani arteziene de curte sau cascade, caderi de apa, etc.

Detalii tehnice:

Model: MY-3500

Înălțimea reală a coloanei maxime de apă ridicată conform măsurătorilor efectuate de noi: 3 metri.

Debit: 3500 l/h.

Consum de anergie electrică: 60 W.

Dimensiunile pompei: 14cm (Lungime) x 8,8cm (lățime) x 12,4cm (înălțime).

Pompa este dotată cu 2 ștuțuri de conectare cu diametrul exterior de 13mm respectiv 19mm.

Lungimea cablului electric de alimentare = 135 cm.

Tensiune alimentare: 220 V.

Cele 4 ventuze ale pompei submersibile permit fixarea acesteia pe suprafețe netede.

Pompa este prevazută cu reglajul debitului de apă.

Funcționare silențioasă.

Înălțimea coloanei maxime de apă ridicată este obținută prin introducerea pompei într-un recipient cu apă și conectată la un furtun poziționat pe verticală. Înălțimea la care rămâne apa pe furtun este înălțimea coloanei maxime de apă.

Sfat în a alege pompa de apă submersibilă potrivită:

De exemplu dacă aveți nevoie de apă la înălțimea de 1 m față de locul în care veți monta pompa, trebuie să achiziționați o pompă submersibila care să aibe o înălțime maximă a coloanei de apă de minim 2 metri ( minim 2 X H maxim al pompei ) pentru ca pompa să aibe debit suficient pentru a funcționa în bune condiții și cu efectul de debit așteptat.

Pompa de apa de cea mai buna calitate conceputa a fi exploatata numai sub nivelul apei (acoperita complet de apa). Stator capsulat perfect etans ce elimina 100% riscul unei electrocutari in conditii de exploatare normala si la indicatiile producatorului.
Atentie! La alegerea pompei de apă tineti cont că debitul maxim de apă scade direct proportional cu inăltimea coloanei de apă. In functie de inaltimea coloanei de apa ridicate debitul de apa variaza.

Detalii

SKU
MY-3500
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review