Red Sea CoralColors D (Fe/Trace)

RED SEA
334,99 RON (TVA inclus)
Pret final
RED SEA
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU 22065

Descriere

Red Sea CoralColors D (Fe/Trace) – 5 l este un complex de elemente usoare, fier, mangan, cobalt, cupru, aluminiu, zinc, crom si nichel.
Aceste elemente au roluri fundamentale în multe procese biochimice metabolice, inclusiv respiratie si producerea de energie, clorofila si catalizatori fotosintetici. 
Un complex de opt metale "light", care include fier, mangan, cobalt, cupru, aluminiu, zinc, crom si nichel. Aceste micro-elemente sunt esentiale pentru numeroase procese metabolice bio-chimice, inclusiv respiratie, productia de energie, clorofila si catalizatori fotosintetici. Elementele C sunt legate de cromozomi-proteine verzi/galbene.
Pentru cele mai bune rezultate in intarirea culorilor coralilor, folositi produsul in combinatie cu folosi in combinatie cu NO3: PO4- X. 
Suplimentul Coral Colors C face parte din gama completa de elemente majore minore si urme complementare, care impreuna ofera necesarul de crestere al colarilor.
Nivelul optim 0.15 ppm din totalul de fier (chelatat si nechelatat) dintr-un acvariu artificial de recif.

Instructiuni de testare si suplimentare:
1 ml va ridica nivelul de fier a 100 litri (25 gal) cu 0.02ppm
Inaintea testarii apei, verificati salinitatea. In cazul efectuarii acestora, asteptati 10 minute pentru stabilizarea parametrilor apei
Testati apa folosind doar kiturile de test de mare precizie, precum cele din gama Red Sea Pro
Toate suplimentele Programului Red Sea Reef Care sunt insotite de instructiuni de dozaj (mentionate pe spatele produsului). 
Toate au la baza tratarea a 100 litri de apa. Estimati cu atentie volumul total de apa in vederea calcularii dozei corecte sistemului dumneavoastra.
Suplimentele trebuie adaugate in colector. Daca nu aveti unul, adaugati suplimentele incet, intr-o zona cu flux ridicat de apa. Astfel veti preveni contactul direct cu coralii.

Dozajul prin necesarul de calciu, pentru dezvoltarea coralilor:
Calculati doza zilnica sau saptamanala a fiecarui supliment conform dozajului suplimentelor Red Sea Foundation sau absorbtiei cunoscute de calciu.
(Adaugati 1 ml de supliment Color pentru fiecare 200 ppm calciu adaugati la 100 litri (25 galoane) de apa pentru acvariu sau pentru fiecare 2 g de absorbtie calciu.

In caz de supradozaj:
Administrat peste nivelurile recomandate, produsul este toxic pentru toate nevertebratele 
Supradoza de manifesta ca o intunecare a coralilor, din cauza dezvoltarii excesive a algelor Zooxanthellae si a aparitiei celor periculoase
La nivelul coralilor SPS, supradoza poate determina regresia tesutului moale.
In caz de supradoza, schimbati 50% din apa si reduceti dozajul de suplimentare cu 50%.

 

Detalii

SKU
22065
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review