Refractometru RED SEA

RED SEA
282,99 RON (TVA inclus)
Pret final
RED SEA
Cod produs - SKU 12018

Descriere

Refractometru pentru masurarea salinitatii din acvariile marine Refractometrul pentru apa sarata oferă o precizie excepțională pentru măsurarea salinității absolute a apei de mare la o temperatură de 25 ° C.

Majoritatea refractometrelor utilizate în hobby-ul acvariului nu sunt special concepute pentru acvariile de recif și utilizează un algoritm pentru măsurarea saramurii (NaCl - mai degrabă decât a apei de mare) și la o temperatură de 15°C  decât 25°C .Astfel, este posibilă o abatere de măsurare de până la 1,5 ppt, care poate avea un efect advers semnificativ asupra creșterii și colorării coraliului.

Principalele caracteristici ale refractometrului Red Sea: Citește direct salinitatea absolută a apei de mare la 25 ° C . Conceput special pentru  a masura conținutul ionic al apei de mare (NSW) pentru o măsurare mai precisă a salinității (refractometrele standard din industrie sunt calibrate pentru saramură salină).

Calibrat pentru apă de mare (NSW) la 25° C, intervalul normal de temperatură pentru acvariile de recif ( cele standard sunt calibrate la 15° C). Display ușor de citit, afișare cu rezoluție mare, focalizată pe gama relevantă pentru acvariile recifelor de până la 40ppt. Include compensare automata a temperaturii integrate (ATC) pentru masurarea exacta a temperaturii ambientala standard.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review