Set acvariu complet echipat cu iluminare LED, filtru, incalzitor si accesorii

426,99 RON (TVA inclus)
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU PY3340893
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

 Acvariu complet echipat si gata de a fi pus in functiune. Set acvariu complet ce include acvariu 28,5cm (Lungime) x 18cm (latime) x 31,5cm (înălțime), incalzitor de 25W, termometru, minciog si fundal pentru spatele acvariului.

 Acvariul are geamul frontal si cele doua laterale sunt formate din aceasi bucata de sticla.

 Dotat cu un sistem de iluminare 7 X LED (4 X daylight + 3 bluelight) face acest tip de acvariu unul din cele mai luminoase întâlnite la acvariile de aceste dimensiuni.

 Intrerupator ON/OFF pe cablul de alimentare al sistemului de iluminare.

 Sistem de filtrare on top 2,5W cu un debit de filtrare de 180 l/oră și material filtrant din pâslă filtrare bio-mecanică inclus.

 Datorită dimensiunilor reduse se poate amplasa aproape oriunde.

 Dimensiunile exterioare ale acvariului: 28,5cm (Lungime) x 18cm (latime) x 31,5cm (înălțime)

 Dimensiunile interioare ale acvariului: 27cm (Lungime) x 16cm (latime) x 25cm (înălțime)

 Grosime geam: 4 mm.

 Volum total al acvariului: 16 litri.

 Culoare: negru.

 Acvariul are capacitatea unui volum real de maximum 10,5 litri de apă.

 Termometrul este un termometru card digital care se aplica pe exteriorul acvariului si este dotat cu celule termosensibile ce indica temperatura apei din acvariu prin modificarea culorii.

 Incalzitorul de 25W este un incalzitor cu termostat strict necesar unui acvariu deoarece pestii exotici au nevoie de o sursa de caldura in apa pentru a asigura temperatura optima necesara. In lipsa unui incalzitor acestia risca sa se imbolnavesca foarte usor. O temperatura scazuta in acvariu poate provoca usor decesul pestilor exotici.

 Dotat senzor bimetal ce controleaza oprirea automata a incalzitorului atunci cand se atinge in acvariu temperatura setata.

 Minciogul este cu plasă fină de calitate superioară ce poate fi utilizat inclusiv în spații reduse ca dimensiune.

 Fundalul cu 2 fete este un decor foto din folie de plastic destinat ornarii spatelui acvariului. Se aplica cu usurinta pe exteriorul (recomandat ) sau interiorul geamului din spate al acvariului lipindu-l cu silicon. Excesul de material se indeparteaza cu un cutter.

Este obligatoriu pentru siguranță ca sub acvariu sa existe o suprafață moale pentru stabilizarea bazei acvariului sub greutatea apei, nisipului și a elementelor de decor ( lemne, pietre). Pentru o poziționare sigură pe o gamă foarte diversificată de suprafețe și totodată pentru compensarea micilor imperfecțiuni de suprafață în cazul în care acestea există sub acvariu asigurând o suprafață sigură și perfect plană locului unde este amplasat acvariul, este recomandat să achiziționați acest covoraș pentru acvariu: il regasiti in link ul de mai jos

https://www.pro-aquarium.ro/aquapad-acvariu  

Detalii

SKU
PY3340893
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review