Sifonator electric acvariu pe baterii lungime reglabila

118,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU LD-09
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Acest sifonator este o pompa curatare acvariu actionata de un motor electric cu rol de curatare a substratului si schimb de apa. Sifonator electric acvariu simplu si eficient in colectarea mizeriei din substrat.

Aspirator substrat acvariu multifuncțional - Aspiratorul electric pentru acvariu este instrumentul ideal de curățare și întreținere a acvariului fiind un produs multifuncțional ce ajută la colectarea mizeriei dein acvariu, curățarea substratului și schimbul de apă fără efort.

Diferit de sifonatorul tradițional care necesită apăsare manuală pentru a funcționa, sifonatorul electric pentru acvariu pe baterii este mai rapid, mai eficient și mai convenabil. Pornește la o simplă apăsare de buton și reușește să colecteze mizeria din acvariu pe care majoritatea sistemelor de filtrare nu o pot asimila.

Lungime reglabilă a tubului - Trei tuburi de diferite lungimi pot fi combinate în mod liber iar lungimea maximă a combinației tubului de absorbție este de 60 cm. Potrivit pentru acvarii mici, medii și mari.

Poate fi folosit cu tubulatura standard la acvarii cu înălțimea coloanei de apă cuprinsă în intervalul 33 - 60 cm. Utilizarea la acvarii cu înălțimea coloanei de apă mai mică de 33 cm este posibilă cu scurtarea prin tăiere a țevii transparente de sorb. Astfel aspiratorul poate fi folosit la acvarii cu înălțimea coloanei de apă de până la 22 cm.

NOTĂ Pentru a vă asigura că folosiți corect produsul nu utilizați continuu mai mult de 30 de minute și nu scufundați compartimentul bateriei în apă. Pentru a asigura o aspirație puternică trebuie să utilizați produsul la nivelul apei indicat pe corpul sifonatorului în linia de limită minimă și maximă a apei înainte de a apăsa butonul de alimentare.

Culoare: gri cu tubulatură transparentă.

Alimentat cu baterii: necesită 2 baterii de tip C de 1,5 V (nu sunt incluse).

Săculeț pentru colectarea mizeriei și furtun de schimbare a apei incluse.

Dotat cu o pompă de apă cu un debit aproximativ de 520 litri/oră.

Recomandat pentru acvarii pan in 100 litri.

Detalii

SKU
LD-09

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review