5%

Sistem complet CO2 JBL ProFlora m501/set

JBL
1.059,25 RON (TVA inclus) 1.115,00 RON
JBL
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU 6318300

Descriere

L ProFlora M501 este un sistem modern și profesional de CO2 pentru acvarii de aprox. 20 până la 400 de litri de conținut. JBL ProFlora M501 setat este gata de utilizare și vine cu toate piesele necesare pentru operare usoara si mai fiabil. JBL ProFlora M501 este un sistem de CO2 pentru butelii de CO2 reîncărcabile (m-sistem).

Dar aceasta poate fi convertită la sistemul de unică folosință (u-sistem) foarte ușor, cu doar schimbarea conectorul regulatorului de presiune CO2.

Deci, în sezonul de vacanță, entuziaști de acvariu poate stabili rapid cilindri de rezervă de unică folosință pentru oricine este în căutarea după acvariu lor, în timp ce acestea sunt departe. De asemenea, sistemul poate fi upgradat pentru acvarii mari, cu doar câteva mânere. Acestea sunt caracteristicile noului sistem M501 îngrășământ CO2 JBL ProFlora: în cele din urmă un sistem + CO2 care poate fi transformată din cilindri de unică folosință (u-sistem) la cilindri reîncărcabile (m-sistem) în doar câteva secunde. + Difuzor extensibil CO2 JBL Taifun: ori de câte ori este nevoie de mai mult CO2, datorate de plantare mai dens, un acvariu mai mare sau pentru că este nevoie de un nivel mai scăzut pH: JBL Taifun poate fi extins cu ușurință la un cost foarte mic.

Deci, nu există pur și simplu nu este nevoie pentru a cumpara un nou difuzor mai mare. + Soluție completă: îngrășământ lichid (JBL Ferropol) și îngrășământ de zi cu zi (JBL Ferropol 24) sunt deja incluse. Numai CO2 nu este suficientă pentru creșterea plantelor luxuriantă. + Nou regulator de presiune JBL ProFlora u001 / M001: în plus față de noua caracteristică că acest regulator de presiune se potrivește acum cilindri de unică folosință, precum și reîncărcabile (numai demontare sau elimina o piuliță de blocare), presiunea de lucru de pre-stabilite pot, de asemenea, acum fi ajustată, dacă necesar.

Date tehnice și conținutul JBL ProFlora M501 Fertilizare CO2 Set: - Pentru acvarii de la 20 la 400 de litri de apă - Reîncărcabile, certifică 500 cilindru g CO2 JBL ProFlora M500 cu suport și colivie - Professional regulatorul de presiune de CO2 JBL ProFlora M001 cu indicatoare de presiune și 2 supapă cu ac de precizie. Utilizarea adaptorului disponibil separat, poate fi de asemenea folosit cu cilindrii de unică folosință. - Infinit extensibil CO2 reactor pasiv, JBL ProFlora Taifun 190 mm, cu rată maximă de difuzie de CO2 în apă de acvariu. - JBL ProFlora Count bubble counter Safe permite monitorizarea ușoară a nivelurilor de CO2 și seifuri-System CO2 pentru respălare de apa din acvariu în accesorii și cilindru. -

Test de permanent pe termen lung arată nivelul corect de CO2. - 3 m JBL TopStop furtun CO2, JBL ProFlora T3, certificate impermeabil la CO2. - 2x 100 ml JBL Ferropol bază de îngrășăminte și 10 ml JBL Ferropol 24 îngrășământ zilnic oferi plantelor cu substanțe nutritive esențiale și minerale oligoelemente.

Detalii

SKU
6318300
Brand
JBL
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review