Sistem Fantana arteziana 1500 litri/h

244,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Cod produs - SKU PA0002738

Descriere

Dotata cu o pompa de apa de cea mai buna calitate, aceasta fantana arteziana se poate utiliza in scop decorativ ca de exemplu in iazuri, helestee, acvarii, sisteme de recirculare a apei, irigatii, etc. Specificatii: - Complet non coroziv. - Pompa de apa submersibila dotata cu ax ceramc rezistent la uzura si inert la coroziune. - Usor de curatat si de intretinut. - Design compact, de calitate ce este garantat sa functioneze perioade indelungate de timp.

Domeniu de aplicare: Dotata cu o pompa de apa de cea mai buna calitate, aceasta fantana arteziana se poate utiliza in scop decorativ ca de exemplu in iazuri, gradini, helestee, acvarii, sisteme de recirculare a apei, irigatii, etc.

Kit fantana arteziana inclus cu 2 pipe diferite pentru un spectacol de difuzie al apei variat. Tubulatura fantanii arteziene este telescopica pentru a permite ajustarea in functie de adancimea apei. Fantana arteziana fa fi pusa in functiune numai dupa imersia acesteia in apa. Temperatura maxima de utilizare este de 45 ° C. Parametrii tehnici: Lungimea cablului electric: 5 metri. Cablu electric cauciucat special fabricat pentru lucrul sub apa.

Model: SPA-1500B Voltaj: AC230V. Frecventa: 50Hz. Consum de energie electrica: 22W. Debit maxim: 1500/Litri/Ora. H Max: 1,3 metri.

Diametrul stiutului de evacuare a apei: ½Inch. Dimensiuni: 188X97X86mm. Lungimea cablului electric: 5 metri. Cablu electric special fabricat pentru lucrul sub apa

Detalii

SKU
PA0002738
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review