Spot LED submersibil 9W cu telecomanda pentru Iazuri

285,00 RON (TVA inclus)
Pret final
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU WL088

Descriere

 Spot subacvatic LED - pentru acvariu, Terariu, Pond & spot gradina. Consum redus de energie. Spot acvatic submersibil cu moduri de iluminare ce pot fi schimbate astfel încât se poate opta pentru schimbatul automat al culorii iluminatului ( 8 culori diferite ce se succed continuu la intervale de 10-15 secunde ) sau setarea pe o anumită culoare.

  • Carcasă din oţel inoxidabil
  • joasă tensiune ( 12 V )
  • Luminozitate reglabilă
  • Rezistent la apă
  • controlat de la distanţă prin telecomandă (sistem GPS - 25 - 30 metri rază efectivă)

 Ledul subacvatic Aqua Zonic Led Spot Light pentru iluminatul acvariilor, terariilor, gradinilor și iazurilor este proiectat să bucure utilizatorul prin design, funcționalitate și calitate. Carcasa din oțel inoxidabil masiv combinată cu elemente de etanșeitate din cauciuc de cea mai bună calitate asigură o construcție rezistentă în condiţii de aer liber și în mediul subacvatic. În plus, economisește considerabil consumul de energie electrică prin utilizarea tehnologiei LED ce permite utilizatorilor să păstreze grădinile și iazurile iluminate pe timp de noapte cu un consum nesemnificativ de energie electrică.

  Mai mult decât atât, spoturile luminoase cu leduri AZ LED Spot Light dispun de funcţia de control de la distanță, care permite utilizatorilor să controleze și să seteze luminozitatea, modurile de iluminare și funcțiile de pornit / oprit în mod absolut confortabil direct din locuință sau din birou.

 Acum va puteti bucura de un spectacol luminos nocturn direct din grădina dumneavoastră.

 Consum de energie electrica: 9 W.

 Numar de leduri: 3 .

 Led subacvatic Led Spot Light 9W pentru iluminatul acvariilor, terariilor, gradinilor si helesteelor

Detalii

SKU
WL088

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review