5%

Sterilizator UV acvariu JBL ProCristal UV-C 18 W Compact Plus

JBL
830,54 RON (TVA inclus) 874,25 RON
JBL
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU 6047200

Descriere

Sterilizator de apă  JBL PROCRISTAL UV-C Compact plus.
Apă limpede și sănătoasă: sterilizator de apă  UV-C de 18W pentru eliminarea rapidă și eficientă a turbidității verzui și albicioase din acvariile cu apă dulce și marină.
Ansamblu de economisire a spațiului, noile modele de sterilizatoare Compact plus sunt mai scurte decât seriile anterioare.
Radiația UVC omoară germenii, reduce riscul de infecție, nu modifică valorile apei, nu afectează   bacteriile din filtru.
Condițiile slabe sau supraexpunerea la lumina, surplusul de nutrienți pot avea efecte negative asupra apei din acvariu și pot promova creșterea algelor. Algele plutitoare duc la bacterii verzi, la nori albi. Sterilizatorul de apă JBL elimină dezechilibrul cauzat de bacterii și alge plutitoare. Apa de acvariu trece prin carcasa rezistentă la radiații UV a sterilizatorului. Radiația UV-C omoară bacteriile, alți germeni și algele plutitoare pe măsură ce trece apa. Eficiența acestui sterilizator de apă UV-C este deosebit de mare, deoarece cilindrul de sticlă este înconjurat de o folie de oțel inoxidabil care reflectă radiația UV-C, dublând astfel eficiența. Acest lucru poate ajuta de asemenea, la eliminarea algelor persistente, cum ar fi algele cu fir, deoarece sporii lor sunt în mare parte omorâți.
Nu există efecte secundare nocive pentru acvariu.
Nu modifică valorilor apei si nu influențează negativ bacteriile esențiale de curățare din filtru(filtrarea biologică).
Sterilizatorul UV-C nu elimină întreținere corectă si regulată a unui acvariu, nu elimina elementele chimice care influențează parametrii apei( NO2, NO3, NH3, NH4, PO4, etc)
Ușor de instalat:
·         Filtrele UV-C se montează la furtunul de ieșire din filtrul extern sau cu ajutorul unei pompe de recirculare. Pentru eficientă maximă respectați debitul maxim recomandat de producător
·         Intrarea și ieșirea sunt poziționate pentru utilizare practică.
·         Datorită cotului de 90° inclus în pachet, orice poziție de instalare este posibilă.
Siguranță:
·         Carcasa este rezistentă la radiații UV și are pereți robuști.
·         Este echipat cu LED care indică dacă lampa UV-C funcționează.
·         Respectați instrucțiunile de montaj si întreținere in limba romana atașate aparatului dvs.
·         Testat TÜV, sterilizatorul este echipat cu comutator de siguranță care oprește automat lampa UV-C la deschiderea dispozitivului.
·         Este interzisă intervenția mecanica pentru blocarea comutatorului de siguranță, expunerea feței si a ochilor la  radiațiile UV -C  este periculoasă și poate provoca arsuri serioase!
 
·         Lungime de instalare: 42 cm    
      Lungime aparat: 36.5 cm
·         Lungime cablu: 5 m
·         Racorduri furtun: 12-40 mm
·         Priza: G23
Garanție 2 ani (+2 ani pentru carcasa sterilizatorului de la înregistrarea produsului pe pagina oficială a producătorului www.jbl.de ), conform documentelor care  însoțesc produsul la livrare.
Garanția extinsa acoperă defectele de fabricație, nu spargerea/crăparea carcasei rezultate din manipulare sau întreținere defectuoasă.
Producator: JBL GmbH Germania
 

Detalii

SKU
6047200
Brand
JBL

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review