Test set Gh Jbl

JBL
35,99 RON (TVA inclus)
Pret final
JBL
Cod produs - SKU 2410817

Descriere

Descriere


Test GH rapid pentru a determina duritatea totală în acvariile și iazurile de apă dulce   • Nivelul recomandat pentru apa proaspata este de 8-200dGH; • 1 picatura = 10dGH (GTH); • Culoarea se schimba de la rosu la verde.   De ce este necesară examinarea?   Conform provenienţei şi constituţiei fondului, apa poate să conţină diferite cantităţi de sare alcalino – terestre. De obicei este vorba despre săruri de calciu şi magneziu. Prin definiţie, prin duritate totală se înţelege suma ionilor de calciu şi magneziu conţinuţi în apă. Majoritatea peştilor şi a plantelor se dezvoltă cu succes la o duritate totală de aproximativ 5 – 20 dH. Totuşi, valorile de duritate totală prea ridicate ar trebui reduse cu prevederile corespunzătoare.   Măsuri în cazul unei durităţi prea ridicate:
  • Există diferite posibilităţi pentru dedurizarea apei.
Măsuri în cazul unei durităţi prea scăzute:
  • Adăugaţi JBLAquaDurPlus.
  • Clătiţi de mai multe ori unitatea de măsură cu apa care trebuie analizată.
  • Reumpleţi unitatea de măsură până la marcajul de 5 ml cu apa care trebuie analizată (atenţie: linia inferioară a oglinzii apei trebuie să corespundă cu marcajul!).
  • Adăugaţi reactivul la picături, număraţi picăturile şi agitaţi după fiecare picătură până când vedeţi că s-a schimbat culoarea din roşu în verde.
  • Picătură de soluţie reactivă corespunde la 1 dH de duritate totală (dH = scara germană de duritate).
  Motive pentru a folosi produsele JBL    Peștii trebuie să se simtă la fel de acasă in acvariu ca și în sălbăticie. Transformați-vă apa de acvariu în apă asemănătoare biotopului pentru a vă proteja locuitorii de acvariu cu substanțe naturale. Apa de la robinet este plină de substanțe nocive pentru pești. Apa de la robinet conține metale grele, cum ar fi cuprul, zincul și plumbul. Pentru a face ca apa să fie adecvată pentru pești, nu trebuie să conțină metale grele, clor și cloramină. Pentru a menține un acvariu sau iaz sănătos, cu condiții apropiate naturii, este important să verificați să adaptați regulat valorile apei. Chiar dacă apa pare clară, ea poate fi contaminată. Intr-un mediu cu apa contaminata bolile sau algele pot apărea în acvariu sau  iaz. Pentru fiecare analiză a apei, JBL furnizează teste de apă sub formă de teste rapide sau teste de schimbare a culorii. Acestea determină o anumită valoare sau mai multe valori dintr-o dată. Cu aceste teste de apă puteți recunoaște problemele legate de alge și valorile negative ale nitraților, nitritului, potasiului, magneziului etc.   Produs de către: JBL GmbH & Co. KG

Detalii

SKU
2410817
Brand
JBL

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 3,00 RON.