Tratament apa acvariu Bio Clean apa dulce/30 fiole - PRODIBIO

PRODIBIO
166,61 RON (TVA inclus)
Pret final
PRODIBIO
Cod produs - SKU 220775

Descriere

Set pentru curatarea acvariilor din punct de vedere biologic si in mod natural prin combinarea puterii Bio Digest-ului (6 fiole) si efectului revitalizant al Bio Trace (6 fiole)

Pentru un acvariu curat si fara “probleme", Bio Clean ofera 2 produse complementare in acelasi ambalaj. Actiunea Bio Digest combinata cu efectul stimulator al Bio Trace contribuie la curatarea acvariului si la indepartarea algelor.

Bio Trace Freshwater este un concentrat de oligoelemente care accelereaza activitatea biologica. Oligoelementele sunt esentiale pentru organismele vii. Bio Trace Freshwater include sulf pentru proteine, fier pentru plante si singele pestilor, cobalt pentru vitamina B si bor pentru procesele metabolice care au loc din timpul formarii tesuturilor si descompunerea organica. In acvarii, oligoelementele necesare activitatii biologice sunt consumate de alge, plante, nevertebrate si sunt neutralizate si eliminate de catre skimmer si carbunele activ. Osmosa inversa inlatura toate oligoelementele din apa. Efectul este oprirea activitatii bacteriilor, care va avea drept rezultat o apa care stagneaza, proliferarea algelor, pesti apatici si plante ofilite.

Bio Trace Freshwater accelereaza de circa 10 ori reproducerea bacteriilor benefice si producerea de enzime care ajuta la inlaturarea deseurilor.

Bio Digest contine tulpini bacteriene selectionate, nitrificatoare si cu capacitate ridicata de reducere a nitratilor si fosfatilor. Bio Digest realizeaza o filtrare biologica si purifica biologic acvariile prin inlaturarea deseurilor organice datorita continutului de bacterii heterotrofe: Paracoccus denitrificans si Pseudomonas stuzerii. Aceste bacterii preiau activitatea de descompunere cu fiecare noua generatie care continua activitatea inceputa de cele precedente, purificind astfel solul si filtrele (reduc nitratii si fosfatii) si previn cresterea algelor. Aflate intr-o permanenta competitie pentru procurarea hranei cu microorganismele patogene, bacteriile impiedica inmultirea acestora, imbunatatind astfel calitatea apei si reducind riscul aparitiei bolilor (uneori inexplicabile).

Bacteriile heterotrofe din Bio Digest curata biologic acvariul, fiecare tulpina completind activitatea celei precedente. In acest mod se purifica acvariul, se reduc nitratii si fosfatii si se previne proliferarea algelor. Deoarece fiecare tulpina are o viteza de reproducere proprie, pentru a mentine proportia optima se recomanda utilizarea unei fiole de Bio Digest la 2 saptamini.

Atunci cind rata de imnultire a bacteriilor nu este constanta, proportia dintre ele incepe sa varieze. Pentru a pastra o proportie echilibrata, se adauga o fiola de Bio Digest la 2 saptamini, pentru 1000 l apa. Daca se doreste accelerarea procesului de purificare, doza nu va fi crescuta, ci se va administra mai des, de exemplu, saptaminal.

Bio Trace asociat cu Bio Digest reda vigoare si sanatate pestilor si imbunatatesc calitatea apei dulci. Rezultatul va fi o apa limpede, pesti si nevertebrate sanatoase.

Compozitie:

Substante nutritive esentiale oligoelemente: bor, calciu, fier, magneziu, mangan, molibden, potasiu, sulf, zinc, etc

Doza medie: administrare la fiecare 2 saptamani.

- Bio Trace - 1 fiola la 200 L apa acvariu.

- Bio Digest - 1 fiola pentru max. 1000 L apa. In cazul in care acvariul este foarte murdar, nu supradozati, doar utilizati 1 fiola in fiecare saptamana.

Detalii

SKU
220775
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review